Vélemény

2023.12.17. 16:58

„Kivagyok Radics Gigi hangjától” – csúnyán nekimentek a fórumozók az énekesnőnek

Radics Gigi hangja megosztja a magyar Reddit közösségét.

Nool.hu

A Reddit nevű online fórumon szóba került, hogy Radics Gigi is beletartozik a legirritálóbb hangú magyar énekesek közé.

A napokban a felhasználók aktívan osztották meg véleményüket arról, hogy szerintük ki a legbosszantóbb hangú magyar énekes. A közösség tagjai közül többen is kifejtették, hogy nem találják kellemesnek vagy megfelelőnek az énekesnő által választott hangszínt, illetve az előadásmódot.

Engem Tóth Gabi és a Magna Cum Laude énekesének a hangja idegesít a legjobban. Meg Radics Gigié, de csak mert bosszant, hogy mennyire világklasszisnak gondolja magát, miközben a világ zeneiparában jóindulattal is csak középszerű

 – írta le véleményét az egyik Reddit felhasználó.

Ugye? Pedig ő ki volt hirdetve az európai Beyoncénak, sőt az amerikai stúdiózás alatt el is volt tőle ájulva személyesen 

– helyeseltek egy másik kommentben.

Kivagyok Radics Gigi hangjától, elismerem, hogy tud énekelni de a hangszíne... Brrr

 – érkezett egy másik reakció.

Míg egyesek élesen kritizálják az énekesnő hangját, addig mások számára éppen az ő karakteres hangszíne és előadásmódja jelenti a vonzerőt. Természetesen a fórumon más nógrádi énekesek hangja is felmerült, például Gáspár Lacié és Gáspár Győzőé is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!