Villantás

2023.11.12. 16:56

Gáspár Evelin mellei miatt ugrottak össze a rajongók

Gáspár Evelin szeret nőiesen öltözködni , s azt sem bánja, ha erről fotó is készül – az Instagram-oldala tanúsága szerint. Legutóbb vacsorához választott egy merészen sokat láttató ruhadarabot, mely nem minden rajongónak nyerte el a tetszését.

Nool.hu

Miközben voltak, akik dicsérték Evelint, újabb beszólások is megjelentek, további hozzászólás-csörtéket generálva a kép mellé. S hogy a számok mit mutatnak? A felvételt alig egy nap alatt kétezernél is többen lájkolták, vagyis a mérleg mindenképpen pozitív – írja Bors.hu.

 

Talán egy gálára tökéletes, de egy vacsorához túl sok a dekoltázs

 – írta a képhez Gáspár Evelin egyik rajongó.
 

Igazad van! Senki nem mondta meg neki, hogy ezeket a melleket vagy megcsináltatni kéne vagy nem mutogatni?!

 – szúrt oda egy másik hozzászóló, akinek a megjegyzésére többen is ugrottak.
 

Magának biztosan tökéletes mellei vannak, igaz? És mi van akkor, ha valaki nem akar szilikon melleket? Azért, mert vannak ilyen emberek mint ön, azért kellene neki takargatni? Vagy megcsináltatni? Ha önt ez zavarja, akkor menjen tovább! Nem kell másokat bántani! Szégyen!

 – kelt Evelin védelmére egy szimpatizáns.
 

Szégyellje magát, hogy ennyi idősen annyi intelligencia nem szorult magába, hogy nem bántja a nőtársait! Magát minősíti!

 – reagált egy másik rajongó a kötözködő hozzászóló soraira.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!