Rosszindulat

2023.10.04. 16:54

Kommentben alázták meg Gáspár Evelint és Virágot

Gáspár Győző lányai a kamerák kereszttüzében nőttek fel, ezzel folyamatosan témát adva az embereknek. A dicsérő szavak mellett sajnos negatív kritikákat is megfogalmaznak velük szemben, ami gyakran már a jóízlés határán is túlmegy.

Nool.hu

A Gáspár lányok hiába gyönyörűek, mindig akadnak rosszakaróik

Forrás: Gáspár Evelin Instagram-oldala

Evelint és Virágot már gyermekkorukban is rengeteget bántották súlyfeleslegük miatt, ezért az elmúlt esztendőkben mindketten rengeteg energiát fektettek abba, hogy búcsút intsenek a fölös kilóiknak. Portálunkon már többször is cikkeztünk arról, hogy Evelin elképesztő átalakuláson ment keresztül, sosem volt még ilyen bombaformában mint most. A kisebbik Gáspár lány, Virág pedig a Borsnak árulta el, miért döntött az életmódváltás mellett.

Ösztönzött a testvérem átalakulása, de legfőképp a szerelem. Krisztián egy jó testalkatú, helyes fiú, és nem akarok kilógni mellőle, így lassan egy éve eldöntöttem, hogy lefogyok. Eddig húsz kilót adtam le, és még tíz kiló mínusz a terv.

– mesélte korábban Virág.

A testvérpár átalakulásának köszönhetően ma már egy-egy merészebb ruhadarabot is bevállalnak. Ezzel pedig nem csak dicsérő, de olykor igencsak kemény kritikával is illetik őket. 

A napokban Evelin egy közös fotót osztott meg Insagram-oldalán, amelyre ezúttal is rengeteg kritikus hozzászóló csapott le, egyáltalán nem kímélve a lányokat.

Sosincs rajtuk melltartó. De amúgy szépek!

 – írta egyikük, ezzel lavinát elindítva a „károgóknak”.

Mert nincs mit beletenni...

 – olvasható a kommentek között.

Ja, semmi mellük, laposak, a sok pénzből nemhogy melleket csináltatnának. Meg fejletlen mindkettő lány 

– vágta rá másikuk, miközben a fiatalabb lányt komoly kritikával illették.

Virág meg szó szerint öreg, mint egy 50 éves.

A sok negatív vélemény között akadtak természetesen biztató üzenetek is.

Csodaszépek vagytok, csak úgy ragyogtok” vagy „Gyönyörű hölgyek

– írták.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!