Luxus

2023.10.25. 16:35

Gáspáréknál még a kutyák is luxusban élnek

Evelin részletesen beszámolt arról, hogyan gondoskodnak új házi kedvencükről.

Nool.hu

Gáspár Evelin nem olyan rég a közösségi oldalán büszkén mutatta be családjuk legújabb tagját, Lunát, a törpe uszkár kölyköt. Néhány napja pedig családostul elmentek vacsorázni egy étterembe, ami szeretettel fogadja a házi kedvenceket is.

A kiskutya a beavatási ceremónián először volt étteremben, ahol bár főételt nem kaphatott, de így is részesült egy-két finom falatban.

A másik kutyusunknak, Louisnak a kedvenc étterme ahol voltunk, ott tartottuk a második szülinapját. A kis Lunácska most esett át a beavatáson, neki ez volt az első alkalom, hogy eljött velünk vacsorázni. Imádjuk azt az éttermet, egy igazi állatbarát hely, igazából az állatok előbb kapnak vizet, mint bármit is a vendégek rendeléskor. Louis grillezett báránybordát evett, persze csakis fűszer nélkül, de Luna még nem ehet ilyeneket, szóval ő csak gyümölcsöt tudott enni és élvezni a család társaságát

 – kezdte Evelin a Metropolnak, aki családjával együtt nagyon szereti az állatbarát helyeket.

Gáspáréknál a kutyák nemcsak házi kedvencek, hanem teljes értékű családtagok, akik szinte mindenhová elkísérik a őket, beleértve a wellness hétvégét és akár a munkahelyre is eljutnak. 

Szinte mindenhova visszük őket magunkkal. Most például apummal wellness- hétvégére mennek. Vicces, mert apum szinte az unokáiként tekint rájuk. Én is szoktam magammal vinni munkába Lunácskát a TV2-be. Van saját fekvőhelye és tálja is, de nem csak én vagyok az egyetlen, mert elég sokan viszik magukkal a házi kedvenceiket oda munkába

 – jegyezte meg Evelin, akinek az állatok kényelme és boldogsága legalább olyan fontos, mint a sajátja.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!