Interjú

2023.09.08. 11:27

Radics Gigi új oldalát szeretné megmutatni a Dancing with the Stars színpadán

Radics Gigi hamarosan a TV2 nemzetközi sikerű táncműsora, a Dancing with the Stars színpadán mutatja meg tehetségét. Emellett a koncertjeire is rengeteget készül, szombaton pedig szülőfalujában, Endrefalván kápráztatja el a közönséget. A táncról és Endrefalvához kötődő élményeiről is kérdeztük az énekesnőt.

Lukács Zsófia

Radics Gigi

Forrás: Facebook/Radics Gigi

– Endrefalván nőtt fel, így a település meghatározó helyszíne az életének. Gyakran visszajár?
– Mióta megszületett a kislányom kicsit ritkábban jutok haza Endrefalvára, de mivel ott él a családom jó része, például a nagymamám is, ezért igyekszem rendszeresen menni, amikor időm engedi. Egy-egy születésnap, vagy keresztelő, vagy más ünnep időnként hazahív, de ezeken kívül is igyekszem menni, amikor csak tehetem. Tartom a kapcsolatot sokukkal, ott él a keresztanyám, unokatestvéreim közül is néhányan, velük szoktam beszélni elég gyakran és jönnek is hozzánk, amikor alkalom van, például legutóbb a születésnapomon voltak itt pár hete. Fontosak számomra a gyökerek, főleg amikor kicsit sok a fővárosi pezsgésből, akkor esik a legjobban az endrefalvai nyugalom. 

– Hogyan emlékszel vissza az itt töltött évekre?
– Nagyon sokat nosztalgiázom, valószínűleg ez már a korral jár, így a harminchoz lassacskán közeledve megszépülnek a gyerekkori emlékek. Azért mégiscsak ott éltem le a gyerekkoromat, ott fedezte fel édesapám a tehetségemet, ott fogytam le, szóval sok mérföldkő köt Endrefalvához, amire jó emlékezni. 

– Hétvégén hazai közönség előtt lép a színpadra Endrefalván. Készül valami újdonsággal, meglepetéssel az otthoniaknak?

– Megjelentek az új dalaim a múlt héten, ezek közül is a kedvencem a Ne engedj el, amihez videóklipet is forgattunk az öcsémmel. Remélem összeáll a zenekarommal a dal élő verziója vasárnapig és akkor meg tudjuk mutatni a közönségnek. Az elmúlt 10 évem legismertebb és számomra legkedvesebb dalait fogom előadni, ebben benne lesz minden ami velem azóta történt, hogy elszakadtam onnan, hogy megnyertem a Megasztárt, hogy anya lettem, örömök, csalódások, minden. Várom a reakciókat, remélem jól sikerül, már nagyon izgatott vagyok. Addig is a YouTube csatornámon már meg lehet nézni a videóklipet.

– Milyen fogadtatásra számítasz?
– Szerintem rengeteg ismerőssel fogok összefutni, akivel már régen találkoztam, kicsit olyan lesz, mint egy régi házibuli az endrefalusi házunknál, ahol nem volt ritka hogy akár a fél falu részt vett. Igyekszem megteremteni a hangulatot a koncerten és kicsit visszaidézni valamit a kislány Radics Gigiből, akit még ők ismertek.

– A Dancing with the Stars színpadán profi táncpartnerrel áll majd a színpadra. Hogyan készül az adásokra?
– Már megkezdődtek a táncpróbák, sokat gyakorlunk a párommal Baranya Dáviddal, készülünk az élő adásokra. Már körülbelül két hónapja edzőterembe is járok, hogy megfelelő legyen az állóképességem. Csak most tapasztalom, hogy a szigorú keretek között való táncolás, kötött szabályok szerinti lépések betanulása még megterhelőbb, mint bármilyen eddigi kardió edzés. Izgulok kicsit, de nagyon várom, szeretném megmutatni egy olyan oldalamat, amit szerintem kevesen ismernek, még talán én sem. Legkésőbb október 14-én minden kiderül.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!