Celeb

2023.09.30. 10:10

Itt vannak az új Fekete Vonat-botrányok: mi lesz L.L. Juniorék balassagyarmati társával?

Botrányokkal teli évet tudhat maga mögött Beat, a nagysikerű Fekete Vonat egykori zenésze. Fehér Tibor és felesége szétmentek, a férfi egy munkásszállón, később pedig az utcán kötött ki. A zenekar koncertje sem úgy jött össze, ahogy zenésztársaival tervezték.

Nool.hu

Fehér Tibor alias Beat

Forrás: Metropol

Nagy port kavart az is, amikor L.L. Juniornak élő videóban üzent a rapper, verekedni hívta. Habár volt, hogy úgy tűnt, kezd helyrejönni az élete, a legújabb húzása nem ezt bizonyítja. Az Origo.hu összeszedte Beat legnagyobb botrányait és legkínosabb üzeneteit.

Elhagyta családját, az utcára került

Beat korábban elmondta, megromlott a kapcsolata feleségével, ezért költözött el otthonról, egy munkásszállón kötött ki. Az Aréna-koncert bevételéből sem tudott helyrejönni, ugyanis túl nagy előleget kért. Próbálta a családját támogatni anyagilag, de közben a munkásszállót is fizetnie kellett, mivel ez nem ment, az utcára került. Ekkor egy barátja befogadta az otthonába.

Igyekszem küzdeni, a víz felszínén maradni, nem olyan fényes a helyzet.

– Az egyik muszlim barátomnak köszönhetem, hogy van hol aludnom; a másik muszlim barátomnak pedig azt, hogy van mit ennem. Ha ezek a barátaim nem segítenének, akkor a jelenlegi anyagi helyzetemből kifolyólag hajléktalan lennék. Most nincs annyi cash a kezemben, hogy ezeket tudnám finanszírozni – mondta márciusban egy interjúban Fehér Tibor, akit a családja nem fogadott vissza.

Vita L.L. Juniorral

Nem csak feleségével nem tárgyaltak, a zenekari tagokkal sem volt beszélőviszonyban akkoriban Beat.

„Napi szinten sem Fatimával, sem Juniorral nem társalgok. Fatimával kapcsolatban nem tudom, hogy mi az ok. Idő kell” – magyarázta, nem sokkal később L.L. Juniornak egy durva bejegyzést szánt közösségi oldalán: „Nem tudom, Junior honnan érkezett, Dominikáról vagy honnan a f***omból... A f***om nyalja ki az is. Mert embernek nem nevezném, álljon elém! Állj elém, Junior, ha ember vagy, ne a háttérből mutyizzál! Ne testőrökkel meg maffiákkal, gyere te meg én, b***dmeg! Beszéljük meg, hogy volt ez a koncert? Hogy lehet 2700 jegyet kiadni ingyen?” – mondta elkeseredetten a zenész, aki a Blaha Lujza térre hívta a rappert verekedni, a bunyó azonban elmaradt.

A januári Fekete Vonat koncerten még látszólag megvolt az összhang L.L. Junior és Beat között
A januári Fekete Vonat koncerten még látszólag megvolt az összhang L.L. Junior és Beat között
Forrás: Facebook/Fehér Tibor

Beat indulatos videóját ötször annyian nézték meg a Facebookon, mint ahányan elmentek a koncertre. A Fekete vonat bulin nagyjából tízezren voltak, ebből csak hétezren fizettek.

A felvételen a rapper arról beszélt, hogy szerinte a felesége hónapokon át csalta őt egy huszonkét éves biztonsági őrrel, illetve az asszony nem adja oda neki a több, mint 782 ezer forintos jogdíját, amit kiutalt neki az Artisjus. Szerinte L.L. Junior is csak becsapta és hülyének nézte. Ez lett Beat legnézettebb videója. Ha fizetőssé tette volna, most a zsebében lenne az a bevétel, amit a Fekete Vonat koncerttől remélt – írták akkor.

Kitálalt a felesége

Nem kellett sokat várni Beat feleségének válaszára: „Elhagytad a családodat, miután kiderült, hogy a Fekete Vonat mennyi pénzt hoz számodra. Itt hagytál minket több százezer forintos rezsielmaradással... és elmentél játszani a gazdag sztárt. A majd négymillió forintos előlegedből nekem és a gyermekeinknek összesen százötvenezer forintot adtál! A legundorítóbb húzásod viszont az volt, amikor elloptad a tévét a lakásból, és eladtad” – magyarázta Bea, aki ezért nem adta vissza férje kabátját. Azt mondta neki, ha visszahozza a tévét, lesz kabát, ehelyett a férfi állítólag rendőrökkel jelent meg azért. Arról is beszélt az édesanya, hogy Beatnek lett egy élettársa időközben, akit szerinte szintén becsapott.

Egy időre talpra állt

Később egy informátor azt mondta, megsajnálták az ismerősei a zenészt, és elkezdtek neki pénzt utalni. Májusban úgy tűnt, kezd jobban lenni, albérletet keresett, fellépni járt, szerelmi élete kisimult és megszületett második unokája. Lenyugodott kicsit, átértékelte a dolgokat maga körül.

–A  családját már teljesen nem kaphatja vissza, ugyanis a volt felesége lezárta a közös életüket, de legalább az unokáját láthatta – mondta az illető, aki elárulta, a rapper gyerekei kezdenek apjuknak megbocsájtani.

Újabb ellenség

Nem kellett sokat várni az újabb botrányos húzásra, Beat megüzente ellenségének, hogy készülhet a végrendelete. A TikTokon Rugós Bekének a következőket mondta: 

Kivan a f.szom az egésszel, de nem erről van szó... Itt nem babra megy a játék, bátyja, méregetsz? Távcsövezel? Óvodás cukkolásnak tartom. A legjobb név rád az, hogy Brekeke..., de Beatnél nem babra megy a játék, bátyja! Szerdán lesz a napja, hogy a végrendeletedet rögzíteni fogom

– magyarázta. A válasz rögtön meg is érkezett.

– Szia Beat! Azt mondtad, hogy kétmillió forintért eljössz velem bokszolni...Itt van a kétmillió forint, ezt a főszervezőnél fogom letenni. Várom az adásodat, hogy te is megmutasd a kétmillió forintot. Ha nem jelentkezel, akkor egy k.rva vagy – mondta Rugós Beke, a pénz lobogtatva.

Perrel fenyegetőzés, újabb botrányok

Időközben egy újabb hír látott napvilágot Beattel kapcsolatban, kiderült, abból él, hogy pénzért küld videókat annak, aki rendel tőle. A felvételeket ő maga készíti telefonnal, mond pár szót, majd rappel egy kicsit. Darabjáért húsz-ötvenezer forintot kér. Ez azonban nem elég neki, azt mondta, perelni fog a rosszul elsült koncert miatt.

Szerintem ennek még nincs vége, hivatalosan fogalmazva ez még egy folyamatban lévő ügy. Különböző financiális és egyéb okai voltak, hogy jogi lépéseket még nem tettem, de szerintem ezt az ügyet még nem kéne úgy tekinteni, hogy lezárult. Nekem még hiányzik az a nyolc guriga, amit szeretnék bezsebelni. Amennyiben felvirrad az a nap, hogy a teljes kép összeáll, azonnal megteszem a szükséges lépéseket, és remélem, ez nem csak egy terv marad

 – mondta egy videósorozatban. Nem sokkal később egy interjúban vállalhatatlanul szerepelt.

Arra a kérdésre, hogy lesz-e új zene, ezt válaszolta: „Tényleg jönni fog és tényleg megvan, csak van közben még egy olyan dolog, hogy vissza kell szereznem a bevételt szerző YouTube csatornámat, ami amúgy talán már a megoldásfázisban van, remélem. Innen is kérem az aktuálist, az érintett volt feleségemet, hogy egy kicsit engedje lazábbra a gyeplőt és adja vissza, ami az enyimé!”

Később szimplán eltűnt a férfi, barátai nagyon aggódtak érte. Kiderült, nincs baj, sőt, újból zenélni fog, nem mással, mint Curtis egy jó barátjával, a rapper Hibriddel fog együtt dolgozni a Teswér nevű formációban. El is kezdték a közös munkát, de nem sokáig maradhattak nyugodtak Beat barátai és családtagjai: a zenész nem áll le, botrányt botrányra halmoz. Vasárnap előbb kidobták egy kaszinóból, utána nem jelent meg egy koncerten, ahol várták. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!