Jótékonykodás

2023.09.15. 16:58

Az iskolatáskák mellett taneszközöket is adományozott Gáspár Zsolti a nagybárkányi diákoknak

Mint arról portálunk már többször is beszámolt: Gáspár Zsolt nógrádi celeb célja, hogy a tanévkezdés elején ötezer iskolatáskát adományozzon a gyermekeknek. Szerdán az útja a nagybárkányi Általános Iskolába vezetett, ahol a diákok az iskolatáska mellett taneszközöket is kaptak.

Lászlók Judit

A nagybárkányi általános iskolások nagyon örültek az ajándékoknak

Forrás: Beküldött fotó

Gáspár Zsolt portálunknak korábban elmondta: a Gyerekek irány a suli! című projektjük célja, hogy a tanévkezdés során ötezer iskolatáskát adományozzanak az elsőtől egészen a negyedik osztályba járó gyermekeknek Nógrád vármegye településein, illetve az ország más pontjain is. Az adományosztás ezúttal a nagybárkányi Általános Iskolában folytatódott, ahová a televíziós személyiséget menedzsere Molnár Kávés Péter, a balassagyarmati Amigo Kávézó tulajdonosa kísérte el.

A látogatás során Zsolti gazda az iskolatáskák mellett tolltartókkal és különféle tanszerekkel is meglepte a gyermekeket, akik hatalmas örömmel fogadták az ajándékokat. A műsorvezető a diákokat arra kérte, tanuljanak és figyeljenek arra, amit a pedagógusok mondanak nekik! Sőt, kiemelte: az angol nyelvtanulás és úszás fontosságát is, amelyeket ő maga immár felnőttként igyekszik elsajátítani. 

– A Gyerekek irány a suli! című projekt keretében ötezer iskolatáskával indultunk, amelynek a felét már sikerült is elajándékozni. A következő napokban tovább folytatjuk majd az adományosztást, így több Nógrád és Pest vármegyei községbe is ellátogatunk – mondta Gáspár Zsolt, aki azt is megosztotta a csemetékkel, hogy bizony gyermekként ő és a testvére, Győző is úgy kezdte az első osztályt, hogy nem volt iskolatáskájuk, helyette szatyorban hordták a felszerelésüket. Mint mondta: csak a következő évben kaptak ők is iskolatáskát.

A televíziós személyiség portálunknak elárulta, hogy ezen projektjét követően már a decemberi ünnepi időszakra készül majd. Ugyanis ismét szeretné meglátogatni és megajándékozni azokat a kórházakban fekvő idős betegeket, akiknek nincsenek hozzátartozóik, vagy sajnos senki nem gondoskodik róluk. A gyerekeknek pedig majd mikuláscsomagokkal kívánja majd szebbé tenni az ünnepeket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!