Élmények

2023.07.07. 16:55

Magával ragadta Rubint Réka lelkét a garábi hangtál, portálunknak is mesélt élményeiről

Ismét a településen lévő Grabensiában járt a közismert fitneszedző, ahol fellelhető a világ legnagyobb hangtálja, egyedi harangok, Buddha-szobor, japán fürdő és egyéb látványosságok is.

Nagy Orsolya

Réka élete egyik meghatározó élményét élte át Garábon

Forrás: Nool.hu

Fotó: Rubint Réka, Facebook

Portálunk érdeklődésére Rubint Réka elmondta, hogy egy ajánlás kapcsán került oda.

– Időközönként ellátogatunk Nógrád megyébe a barátainkhoz. Az egyik találkozásunk alkalmával mesélt erről a helyről a barátnőm, aki pont akkor ment oda egy négy napos hangtál képzésre. Felkeltette a figyelmemet ez a hely, amely a nyugalom szigete számomra. Ellátogattam tehát én is egy hangtál fürdőre összesen két alkalommal és nagyon megtetszett. A közelmúltban pedig már egy három napos képzésen vettem részt, amely a hangtál használatának elsajátításán alapszik – közölte Rubint Réka.

Hozzátette: szeretné ezt a módszert alkalmazni otthon, magán és családtagjain, valamint az Alakreform képzésekbe is beépítené.

– Minden közel áll hozzám, amely a bennünk lévő blokkok megnyitására szolgál és önmagunk keresésén alapszik. Már húsz éve járok például légzésterapeutához is és nagyon régóta foglalkozok ezekkel a dolgokkal. Azt gondolom, ahogy az ember az élete során változik, úgy egyre nyitottabbá válik több mindenre. Szerintem az egész életünk egy csodálatos fejlődés és minden nehézség egy lehetőség arra, hogy fejlődjünk. Sajnos nagyon sokan beleragadnak egy-egy élethelyzetbe és rosszként élnek meg bizonyos dolgokat, pedig, a rossz mindig érted van és tanít – fejtette ki a fitneszedző.

Mint mondta, azt tapasztalja, hogy hazánkban már egyre nyitottabbak az emberek, azonban még mindig van hova fejlődni.

Rubint Réka egyébként a közösségi oldalán is megosztotta a Garábon szerzett élményeit a követőivel.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!