Együtt

2023.05.07. 09:23

Vissza akarja kapni a családját Beat, hozzájuk írta legújabb dalát is

Beat, azaz Fehér Tibor, a Fekete Vonat nógrádi származású zenésze a tavaszi kiborulása után most egészen más hangot üt meg a közösségi oldalain.

Nool

A muzsikus 25 évig élt házasságban, a feleségével két gyereket neveltek, az unokájuk is velük élt, mégis otthagyott csapot-papot. A zenész a Fekete Vonat Aréna-koncertje előtt dobbantott: minden bizonnyal új életet akart kezdeni, terveit azonban keresztülhúzta, hogy nem kapták meg a nagykoncertből remélt gázsit.

A Bors most arról számolt be, azt beszélik, hogy nagyon megbánta már, hogy azoknak az embereknek okozott fájdalmat, akiket a világon a legjobban szeret, hiányzik neki a családja, a felesége, a nyugodt szép élete.

Beat vadonatúj dalszöveget osztott meg nemrég, ami szintén a családjának szól.

"Tesó az ördög csalt tőrbe, mint szárnya veszett angyal, csapódok a földbe. Mozdulatlanul fekszem a hátamon, testemet kinyírja a fájdalom, és kinyílik a szemem, de csak árnyakat látok. Fülembe hasít, ahogy visítanak a boszorkányok. Körülöttem elátkozott bűnösök és ringyók, meztelenül tekeregnek a földön, mint a kígyók. Parázna csőcselékből árad a bűz, bőrüket elevenen perzseli a tűz. Vicsorognak rám úgy, mint a vérebek, szárazra aszott testük szomjazza a véremet. De nem kaptok belőlem, sátánfajzatok, nem félek tőletek és átgázolok rajtatok! Mert nincs hatalmatok a lelkem fölött, mert én vagyok az angyal az ördögök között. És mikor a halálnak völgyében járok és tudom, hogy itt vagy Istenem, velem a szeretet ereje és a hip hop. Mindenem meg volt, tudod, másra nem vágyom, a feleségem és a fiam és a lányom, csak ez a három, akikért érdemes felállni, gödörben vagyok amiből megpróbálok kimászni. Csak egy esélyem maradt, nem szabad hibázni, ez egyszer végig fogom csinálni."

Korábban gyermekéhez is írt egy dalt:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!