Bankjegyek

2023.05.04. 08:50

Többezer euróból álló pénzköteget talált Gáspár Győző

Rengeteg bankjegy került elő az ajándékba kapott nagybőgőből. Gáspár Győző álmában sem hitte volna, hogy ennyire szerencsés lesz...

Nool

Gáspár Győző

Forrás: Bors

Fotó: Máté Krisztián

Legyél vele szerencsés, boldogságot kívánok hozzá

– így hangzott a jókívánság, miközben egy régi hangszert kapott ajándékba Gáspár Győző. A showman nem is gondolta volna, hogy valóban nagy szerencse éri, azonban mégis úgy történt, hiszen több tucat bankjegyből álló pénzköteget szed ki az ajándékba kapott nagybőgőből. 

Köszönöm neked Istenem! Meglesz a tüzelő jövő nyárra

– mondta Győzike, miközben szedegette kifelé az 50-es és 100-as eurósokból álló papírpénzeket. A köteg ránézésre több százezret érhet forintra átszámolva, sőt, nem kizárt, hogy a milliós nagyságrendet is eléri. 

Végül az, hogy mi lett a talált pénz sorsa, a Dikh TV Legyél szerencsés című műsorának hétfő esti adásából derült ki, az viszont már az előzetesből is kiderült, hogy a műsor egy pontján Győzőék a vállukon cipelték a nagybőgőt, miközben egy férfi kergette őket...

Ahogy arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, Gáspár Győző a Legyél szerencsés egyik korábbi adásában Rácz Gézának próbált meg segíteni, akit korábban Magyarország legkövérebb tinédzsereként ismert meg az ország. A showman egy tanyán szerzett munkát a fiatalnak, ahol napibérért dolgoztatott volna, azonban az adás egy pontján betelt nála a pohár:

Milyen munkát szereztél nekem, more? Én nem csinálom ezt! Hagyjatok engem békén

– fakadt ki Győzikére Schobert Norbert pártfogoltja, miközben a sapkáját is a földhöz vágta, aztán pedig faképnél hagyta a showmant.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!