Betelt a pohár

2023.05.02. 16:18

Schobert Norbi pártfogoltja kamerák előtt küldte el a francba Győzikét

Betelt a pohár Rácz Gézánál. Az egykori kövér srác, akinek Schobert Norbi segített lefogyni, a Dikh TV műsorában akadt ki Gáspár Győzőre.

Nool

Ismert arc tűnt fel Gáspár Győző műsorában, a Dikh TV-n. A Bors kiszúrta, hogy a Legyél szerencsés adásában a showman ezúttal Rácz Gézának próbált meg segíteni, akit korábban Magyarország legkövérebb tinédzsereként ismert meg az ország. Akkor 320 kilót mutatott alatta a mérleg, Schobert Norbi azonban úgy döntött, hogy a kellő eredmény eléréséig biztosítja Géza számára a szénhidrát-szegény étrendet, illetve fizeti a rendszeres orvosi ellenőrzést is. A fiatal alatt most februárban 170 kilót mutatott a mérleg.

Addig én ma nem megyek haza, amíg Gézának nem lesz munka

– mondta a műsorban Gáspár Győző, aki ráadásul szerzett is munkát Rácz Gézának, méghozzá egy tanyán. A fiatal napibért kapott volna munkájáért, azonban az adás egy pontján betelt nála a pohár.

Milyen munkát szereztél nekem, more? Én nem csinálom ezt! Hagyjatok engem békén

– fakadt ki Győzikére Schobert Norbert pártfogoltja, miközben a sapkáját is a földhöz vágta, aztán pedig faképnél hagyta a showmant.


 


 


 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!