Sztárvilág

2023.05.22. 10:34

Ez egyszerűen Bűbáj: megjelent Radics Gigi legújabb klipje, de nagy kihívással is szembenézett

Új klippel rukkolt elő az Endrefalváról származó Radics Gigi. Az énekesnő az Instagram oldalán számolt be a hírről, de mást is megosztott a rajongókkal, ugyanis egy új feladat vár rá.

N. O.

– Végre nem titok többé, így elmondhatom, hogy életem egyik legszebb feladata és legnagyobb kihívása volt A kis Hableány élő szereplős változatának magyar szinkronját csinálni. Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy a Disney az én hangomat választotta Ariel szerepére. Izgatottan várom, hogy a moziban lássam a filmet – közölte Radics Gigi Instagram oldalán.

Hozzátette: a mozi premier május 25-én, csütörtökön lesz. Mint írta: kicsit izgul, mert beszédhangot még sosem szinkronizált filmben és furcsa lesz visszahallania magát, de reméli, sokaknak tetszeni fog.

– Le a kalappal minden szinkronszínész előtt, nagyon érdekes világ az övék, borzasztó nehéz dolguk van, de az biztos, hogy nem véletlenül világszínvonalú a magyar szinkron – fogalmazott Gigi, aki a napokban portálunknak is interjút ad majd több témával kapcsolatban.

Az énekesnő hétfő reggel mutatta be új klipjét:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!