Koncert

2023.04.08. 08:59

Letartóztatták Torontoban az Edda gitárosát, Alapi Istvánt (videó)

Torontoban koncertezett nemrégiben az Edda Művek. A fantasztikus szuperkoncert előtt azonban a salgótarjáni származású Alapi István nem várt izgalmakat okozott zenésztársainak...

A.E.

Alapi Istvánt végül meg is bilincselték Torontoban

Forrás: Facebook/Istvan Alapi The Guitar Player

Fotó: Szabó László

Ahogy arról korábban beszámoltunk, múlt héten az Észak-Amerikában található Toronto városába utazott az Edda Művekkel a salgótarjáni származású oszlopos tag, Alapi István. A gitáros közösségi oldalán számos alkalommal beszámolt a héten a Kanada legnagyobb városában töltött napok fontosabb pillanatairól, köztük a nagy sikerű szombati koncertről is. 

A koncertet követően Alapi István arról is beszámolt Facebook-oldalán, hogy a koncert előtti hangbeállás végül igen különlegesre sikerült, hiszen letartóztatták őt a helyi rendőrök. Bűne nem más volt, mint az, hogy ellopott egy gitárt egy hangszerboltból. Végig olvasva a posztot persze kiderült, hogy valójában egy bolondok napi tréfáról volt szó, Pataki Attila és a zenekar többi tagja azonban percekig azt hitték, hogy valóban Alapi István nélkül kell majd színpadra állniuk. 

Oscar-gyanús alakítások! Vaski Gáborral, aki a koncert szervezője és Zanati Balázzsal, a torontói rendőrség oszlopos tagjával kitaláltuk, hogy április elseje alkalmából megtréfáljuk az egész stábot! Eljátszottuk, hogy megjelenik a rendőrség a hangbeálláson, és letartóztatnak engem, mert állítólag elloptam egy gitárt a hangszerboltból!! Akkorát alakítottunk, hogy mindenki pánikba esett. Néhányan a stábból már gyűjtöttek az óvadék fejében történő feltételes szabadon bocsájtásomra! – leplezte le a történteket bejegyzésében Steve.

A tavaly nyáron 60. születésnapját gigantikus salgótarjáni koncerttel megünneplő Artisjus- és Fonogram-díjas gitáros egy videót is mellékelt bejegyzéséhez, melyben elejétől a végéig visszanézhető a díjnyertes alakítás:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!