Celebmustra

2023.04.02. 19:50

Torontoban koncertezett az EDDA, előadásrekordhoz közelít Pindroch Csaba

A nógrádi kötődésű hírességek ezen a héten is megosztottak néhány érdekes, boldog vagy éppen szomorú pillanatot rajongóikkal. Összegyűjtöttük, hogy mi történt velük az elmúlt napokban.

A.E.

Torontoban adott hatalmas koncertet az EDDA-val Alapi István

Forrás: Facebook/EDDA Művek

Fotó: Szabó László

Mozgalmas hetet tudhat maga mögött Pindroch Csaba

A salgótarjáni származású színművész, Pindroch Csaba a héten közösségi oldalán számolt be róla, hogy egyszemélyes komédiájával, a Segítség, megnősültem! című darabbal a héten négy helyszínen is színpadra állt. A Jászai Mari-díjas művész hozzátette, a darabot mostanra közel 250 alkalommal adta elő. 

Torontoban adott nagy sikerű koncertet az EDDA-val Alapi István

Szerdán Észak-Amerikába, Kanada legnagyobb városába utazott az EDDA Művekkel Alapi István. A salgótarjáni származású gitáros közösségi oldalán számos alkalommal beszámolt a héten a Torontoban töltött napok fontosabb pillanatairól.

A szombati koncert minden bizonnyal az EDDA-tól megszokott fantasztikus hangulatban telt. Alapi István élő videót is posztolt a helyszínről, ahol a közönség egy emberként énekelte együtt Pataki Attilával a zenekar egyik legnagyobb slágerét:

Humoristákkal közös produkcióra készül Szolnoki Péter

 A Bon-Bon együttes salgótarjáni kötődésű frontembere, Szolnoki Péter a héten a Szkiton Productions tagjaival készült egy közös produkcióra, melyről közösségi oldalán is megosztott egy fotót:

Kemény hete volt a Fekete Vonat rapperének, Beatnek

A Fekete Vonat balassagyarmati származású rappere, Beat nem tudott kimászni a gödörből: mostanra a munkásszállót is el kellett hagynia.

Durva dolgokat állít az egyik szomszéd a Fekete Vonat balassagyarmati származású rappere, Beat kapcsán. Kiderült, a hírnévért cserébe hagyta ott családját, mostanra viszont szinte mindenét elveszítette.

Csütörtök délután élő adásban esett neki L.L. Juniornak Beat, azt üzente: felpofozza zenésztársát. A balassagyarmati származású rapper közösségi oldalán jelentkezett be, hogy üzenjen a botrány után.

Gáspár Virág Franciaországba utazott

Gáspár Virág úgy tűnik nővére, Evelin nyomdokait követi: nagy lépésre szánta el magát és külföldre, egészen pontosan Franciaországba utazott, hogy ott tanuljon tovább. Azt, hogy pontosan hol tanul és meddig marad, egyelőre nem árulta el. 

Gáspár Győző fiatalabb lánya a héten a párizsi Eiffel torony lábától egy igazán merész fotót töltött fel közösségi oldalára.

Lebuktatta Győzikét a mesterséges intelligencia: kiderült, mi a neve valójában

A ChatGPT nevű rendszer működését számos esetben próbára tették már, ezúttal Gáspár Győző kapcsán sem kegyelmeztek neki.

Nagy fájdalmai vannak Gáspár Zsoltinak, a kórházból üzent

Zsolti gazda pénteken már nem tudott részt venni adományozó felvidéki körútján, mert fájdalmai miatt kórházba került.

Szorcsik Viki kitálalt Csutihoz fűződő kapcsolatáról, majd elutazott nyaralni

A színésznő egy friss interjúban tisztázta a Szabó Andrással, azaz Csutival és vele kapcsolatban terjengő pletykákat.

A salgótarjáni származású Szorcsik Viki élete korántsem unalmas, épp ezért néha neki is szüksége van pihenésre. A héten a meseszép spanyolországi szigetre, Tenerifére utazott töltődni.

Vikit teljesen elvarázsolta a gyönyörű sziget, ahonnan szombaton további fotókat posztolt Instagram-oldalára.

Elvarázsolt ez a sokszínű sziget. Rengeteg arca van és nagyon sok izgalmat rejt magában! Hálás vagyok a sorsnak és a barátaimnak, hogy ismét felfedezhettem egy csodás, számomra eddig ismeretlen új helyet!

– írta bejegyzéséhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!