Közösségi háló

2023.04.07. 19:25

Gáspár Virág bekerült a legjobbak közé a Miss Influencer versenyén

Ötmilliós fődíjért és egy all inclusive dubai nyaralásért szállt versenybe Gáspár Virág. Győzike lányát már csak néhány lépés választja el attól, hogy ő legyen Magyarország első Social Media Királynője.

A.E.

Gáspár Virág bejutott a Miss Influencer top 100 legjobb versenyzője közé

Forrás: Instagram/Gáspár Virág

Néhány hete beszámoltunk róla, a salgótarjáni származású színésznő, Szorcsik Viki egy igazán komoly feladatot kapott, kiderült ugyanis, hogy ő lesz a háziasszonya a Miss Influencer elnevezésű versenynek. A nemzetközileg már nagy sikereket maga mögött tudó versenyt Magyarországon először rendezik meg, s olyan nők mérik itt össze tudásukat egymással, aki elsősorban a tartalomgyártásból élnek. A jelentkezésnek három kritériuma volt: magyar állampolgárság, nagykorúság és a több mint 10 ezer Instagram-követő.

A Miss Influencer top 100-as mezőnyét április 5-én hirdették ki és elég sok ismert név mellett felkerült a listára a nógrádmegyeri showman, Gáspár Győző lánya, Gáspár Virág is. Virágot tehát már csak pár lépés választja el attól, hogy ő legyen Magyarország első Social Media Királynője. 

Ahogy arról a Heol beszámolt, a top 100 versenyzőnek április 8-án Budapesten a DOJO-ban tartanak majd egy eligazítást, ahol a nyitóbeszédek után minden nevező kap majd egy borítékot, amiben kiderül melyik márkákkal fog kollaborálni az első kampányidőszakban. A középdöntőbe ugyanis két kategória alapján lehet továbbjutni: egyrészt minél több szavazatnak kell érkeznie a versenyző kollaborációban posztolt képére (1 like = 1 szavazat, 1 komment = 1 szavazat), másrészt kreatív és minőségi tartalmakat kell gyártani a szombaton kiosztásra kerülő márkákkal.

A verseny zsűrijét Rubint Réka, Vasvári Vivien, Balogh Levente, Kabát Péter és Szabó András Csuti alkotják, ők öten döntenek majd arról, hogy a verseny végén ki viheti haza az 5 millió forintos fődíjat és a kétszemélyes, all inclusive ellátásos utazást Dubajba. A top 50 versenyzőről április 22-én lebbentik majd fel a fátylat, a finálét pedig május 13-án rendezik meg Budapesten.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!