Egyházfő

2023.04.06. 10:28

Ferenc pápa magyarországi látogatására invitál mindenkit Pindroch Csaba (videó)

A salgótarjáni színművész egy rövid videóban osztotta meg gondolatait Ferenc pápa április végi, magyarországi látogatásának kapcsán.

Angyal Eszter

Apostoli látogatásra érkezik Magyarországra Ferenc pápa április 28. és 30. között. Az utazás a pápa idős kora és egészségi állapota miatt csak Budapestet érinti majd. Ahogy arról korábban beszámoltunk, látogatásának csúcspontja az április 30-i, vasárnapi szentmise lesz a budapesti Kossuth téren, de ittlétének minden fontos részletéről beszámol majd a közmédia (pénteken, szombaton és vasárnap is két-két élő közvetítés lesz látható).

Ferenc pápa látogatása kapcsán az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye hivatalos Facebook-oldalán egy videós meghívót tett közzé, melyben a salgótarjáni származású színész, Pindroch Csaba mondja el gondolatait az egyházfő érkezése kapcsán. A Jászai Mari-díjas színművész invitálásában úgy fogalmazott, a Szentatya a legmodernebb pápa, akit nagyon szeret és tisztel, így ő maga egészen biztos, hogy jelen lesz az április 30-án, 9:30-tól kezdődő Kossuth téri szentmisén, s mindenkit arra bíztat, hogy tegyen hasonlóan:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!