Sors

2023.04.13. 13:56

Alkohollal vigasztalódik külföldön a drégelypalánki exatlonista, Adu Laci

Az Exatlon Nógrád megyei kötődésű játékosa külföldön vállalt munkát, hogy mindent meg tudjon adni családjának, amire szükségük van. Ritkán jut haza, kint töltött szabadidejében azonban egyre többször a pohár fenekére néz...

Nool

Adu Laci élete nagy fordulatot vett az utóbbi időben

Forrás: TV2

Mióta tavaly szerepelt a TV2 Exatlon All Star évadában Adu Laci, azóta teljesen eltűnt a világ szeme elől, s most kiderült, élete gyökeresen megváltozott. Legutóbb januárban írtunk róla, miután kiderült, hogy a televízióműsorban korábban jelentkező szédülések még mindig kínozzák őt, azt azonban, hogy ennek pontosan mi lehet az oka, továbbra sem lehet tudni

A korábban szobafestőként dolgozó drégelypalánki férfi az utóbbi napokban az Instagram-oldalán késő éjjeli órákban indított élő bejelentkezésekkel hívta fel újra a figyelmet magára, ahol saját életéről mesélt követőinek, de többnyire nem józan állapotában tette ezt... Bár a videókat később letörölte, a Ripost megkereste őt, hogy meséljen jelenlegi életéről.

Hónapokig távol lesz szeretteitől

– Két héttel ezelőtt kijöttem Németországba dolgozni, ételfutárként helyezkedtem el. Otthon építőiparban dolgoztam, de az utóbbi időben egyre kevesebb munka volt, szinte teljesen megszűntek a lehetőségek. Nagyon sok tartozásom halmozódott fel mindenki felé, ezért muszáj volt megtennem ezt a lépést, hogy rendezhessem a dolgaimat – kezdte Aduász, aki élettársát, valamint 4 éves kisfiát volt kénytelen otthon hagyni. Ráadásul hónapokig nem látja majd a családját, leghamarabb nyáron ölelheti meg újra a szeretteit.

– Nekem júliusban van a szülinapom, a páromnak augusztusban, abban maradtunk, hogy majd hazamegyek és együtt ünneplünk. Szerencsére a kisfiam abban a korban van, hogy nem viseli meg annyira a hiányom. Próbálom játékos formában elmondani neki, hogy párat még aludni kell, mire otthon leszek. A párom nehezebben viseli. Nagyon szeretne dolgozni és segíteni anyagilag, de a faluban, ahol lakunk, nincs normális munkalehetőség. Elkezdte a jogsit, azzal legalább egy kicsit lefoglalja magát, de nincs könnyű helyzetben – magyarázta az egykori Exatlon-versenyző.

Csajozás helyett az italozást választja

Adu beszélt arról is, hogy kedvese teljesen megbízik benne, egyáltalán nem féltékeny típus, igaz, Laci sokat is tesz azért, hogy bebizonyítsa, nem csapja a szelet más nőknek. Az Instagram-oldalán is azért jelentkezik be időről időre, hogy neki bizonyítson, ám az utóbbi időben több alkalommal is illuminált állapotban beszélt ezekben a videókban. Kiderült, ennek hátterében az áll, hogy a nap végén a munkatársaival sokszor a pohár fenekére néznek, hogy kieresszék a gőzt...

Lehet, hogy kicsit alpári a stílusom, ilyenkor megváltozik az ember hozzáállása, amikor iszik, de pont azért jelentkezek be, hogy alátámasszam, nem megyek csajozni. Költeni kell a nőkre, azzal meg csak a gond van... 

– magyarázta a lapnak viccelődve.

– Nagyon szeretem a páromat, a gyerekemet. Kicsi koromban is az volt az álmom, hogy szerető családom legyen. Engem eldobtak, én nem akarom megtenni ugyanezt. A párom kérésére töröltem ezeket a videókat. Ő próbál megvédeni engem. Az alkohol mindenkiből mást hoz ki és attól fél, hogy hülyeséget csinálok, vagy élő adásban olyat mondok, amit józan állapotban nem tennék. Túlságosan őszinte vagyok, ezért nem maradtam meg a médiában, mert nem tudok hazudni – fogalmazott. 

Laci beszélt egyébként arról is, hogy szeretne újra visszakerülni a tévéképernyőre, de az Exatlon Hungary All Star óta sajnos nem kapott megkeresést, pedig szívesen szerepelne a Farm VIP-ban és boldogan mondana igent az Ázsia Expressz következő évadára is. Addig azonban, amíg nem érkezik ilyen felkérés, mindent megtesz, hogy párjának és gyermekének megélhetést biztosítson, sőt, elárulta, ha úgy alakulna, akár le is telepedne Németországban a családjával.

Nehéz sorsot kapott az élettől Adu Laci

Az Exatlon Hungary második évadában ismerhette meg az ország Adu Lászlót. A mindig őszinte, nyitott szívű játékosnak nehéz gyermekkora volt, mindössze egy hónapos korában lemondtak róla a szülei. Több intézetet is megjárt, volt egy időszak, amikor nevelőszülőkhöz került, ám mivel nem bántak jól vele, ismét nevelőotthonban találta magát. A legtöbb, állami gondozásban nevelkedett gyermek nagy része 18 éves kora után sajnos utcára kerül és elzüllik, neki viszont a kitartásának köszönhetően egyenesbe jött az élete. Bár továbbra sem vetette fel a pénz, tisztességes munkával kereste meg a napi betevőt – írta a Ripost.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!