Kiderült az igazság

2023.01.12. 18:44

Vallomás Bochkoréknak: kamu volt az egész Győzike Show + videó

Lejárt a titoktartási kötelezettség, így már beszélhet a korábbi sikerprojektjéről Gáspár Győző. Ezúttal Bochkor Gábor reggeli rádióműsorában vallotta be: full kamu volt a Salgótarjánban forgatott Győzike Show.

Nool

Kiderült, hogy a show minden jelenetét megrendezték

Forrás: Origo

A tegnap bemutatott új Romantic-dal kapcsán a Retro Rádió reggeli műsorának vendége volt Gáspár Győző. Az énekest Bochkor Gáborék természetesen más témákról, egyebek mellett az egykor legendásan nagy nézettséget produkáló Győzike Show kulisszatitkairól is kérdezték.

Mivel mostanra már lejárt a titoktartási kötelezettség, így a showman elárulta, valójában sosem volt igazi egyik konfliktus sem, amit a műsor nézői láthattak. 
– Egyetlenegy adás volt komoly, amikor a kutya meghalt. A többi mind megrendezett volt. Rendező által és általam kreált adások – mondta Győző. Kiderült, hogy a Bea asszonnyal történt válás, majd Győzike "csajozós" jelenetei, aztán az esküvővel záruló botrány is mind-mind csak a képzelet szüleményei voltak.

A Győzike Show 2005-től 5 éven át futott az RTL Klubon, a Romantic együttes frontemberét és családját pedig az egész ország megismerte. Bár mindenki tagadta, hogy nézi, a reality nézettsége mégis minden várakozást felülmúlt. A legnagyobb nézőszámot 2005. április 11-én érték el, amikor 2 267 192 néző kapcsolt a Győzike Showra. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!