Balhé

2023.01.19. 17:47

Hatalmas vitába keveredett egy riporterrel Gáspár Győző, rendőrt is hívtak

A riporterek meg akarták interjúvolni a showmant, amire ő nagyon ideges lett.

Nool

Szerda délután baleset történt Budapesten, a Thököly úton, ahol egy autóbusz egy sötétzöld Skodába hajtott, amit Gáspár Győző barátja vezetett. A showman rajta akart segíteni, amikor a riporterek észrevették.

Az Origo információi szerint a showman nagyon ideges lett a riporterekre, hiszen nem akart interjút adni, mégis felvették videóra. A szemtanúk állítása szerint Gáspár Győző dühében kitépte a riporter kezéből a telefont és zsebre tette, majd rendőrt hívtak rá az agresszív fellépése miatt, de ő addigra már távozott a baleset helyszínéről.

- Most jöttem el onnan. Az egyik barátommal mentünk volna konditerembe, de a barátomba bele ment a busz, én meg félreálltam. Kijött a sajtó, mint hogyha embert öltünk volna...Itt ülök a saját autóban, éppen most meséltem a Beának, hogy ez valami cirkusz volt. Értem, hogy engem akartak elővenni, mert én közszereplő vagyok, de nem én tettem, nem én voltam, nem én vezettem, én később értem oda. Miért kellett ezt ennyire felfújni? Már az is baj, ha az ember segíteni akar a másikon? Az újságírók belemásztak a barátom szájába, letámadták, kihívták a tévéseket. Ez olyan nevetséges - mondta a Blikknek az esetről Gáspár Győző, aki tagadja, hogy agresszíven viselkedett volna bárkivel, viszont felháborítónak tartja, hogy egy ilyen nehéz helyzetben sem hagyták nyugodtan segíteni bajba jutott ismerősének.

- Én nem vettem el senki telefonját, nem löktem meg senkit. Ha ők ezt tudják bizonyítani, rakják ki. Belemászott a számba és mondtam nekik, hogy ne kamerázzanak!Mi köze a magyar médiának ahhoz, hogy segíteni akarok a barátomon? Miért találnak ki hülyeségeket? A történtek után beültem a kocsimba és elhajtottam - zárta a témát Gáspár Győző.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!