Dráma

2022.11.13. 14:29

Botrány Ázsiában: rosszul viselte a párcserét Gáspár Győző + videó

Jócskán felborzolta a kedélyeket a realityben Gáspár Győző, aki a párcsere miatt került Gelencsér Timivel egy csapatba. Az összezártság tovább rontotta a két játékos közötti kapcsolatot...

Nool

Eldurvult a viszony Gáspár Győző és Gelencsér Timi között

Forrás: TV2

Többször beszámoltunk róla, hogy Gáspár Győző és Gáspár Bea a TV2 Ázsia Expressz című műsorában szerepel. A házaspár férfi tagja már egy korábbi alkalommal is összetűzésbe került játékostársával, Gelencsér Timivel. Korábbi vitájukról hírportálunkon is írtunk: Győző csalással vádolta meg a szépségkirálynőt még a műsor első adásainak egyikében.

A kettejük között kialakult negatív helyzet a műsor korábbi epizódjaiban látszólag enyhült, azonban a keddi adásban egy újabb fordulat teremtett nem várt konfliktushelyzetet. A párcsere keretében ugyanis Gáspár Győző Gelencsér Timivel került egy csapatba, míg felesége, Gáspár Bea Kiss Ernőt kapta maga mellé férje helyett.

Noha Győző feladatként kapta, hogy némileg hátráltassa új játékostársát, a történések ennél erősebbre sikerültek. Többször hangsúlyozta, hogy a fiatal nőben nincs semmi becsület, majd kiakadt azon, hogy nem hajlandó vele egy szobában aludni, emiatt Timit is kitették a szálláshelyükről. Kerestek egy újabb szállodát, hogy tudjanak egy kicsit pihenni, ám ott Győző olyat tett, ami teljesen sokkolta a szépségkirálynőt:

A másnap sem indult túl zökkenőmentesen, durva vitával indították a reggelt, melyben Győző úgy fogalmazott, hogy meglátása szerint Timiben nincs semmi tisztelet és nem tudja átgondolni, hogy mi van. 

– Hát nekem te nem fogsz ma mosolyogni, készülj fel rá anyukám! – tette hozzá a showman.

Az Origo.hu is beszámolt róla, hogy Gelencsér Timit annyira megviselte Gáspár Győző vele szemben tanúsított viselkedése, hogy könnyek közt jelentette ki: ő ebből nem kér többet, és ő soha többet nem akar szerepelni valóságshowban. A portál szerint Győzike viselkedése a kommentelőket is felháborította és a lány pártjára álltak. Szerintük Gáspár Győző magát járatta le a viselkedésével és felháborítóan beszélt Gelencsér Timivel.  

Az adásban egyébként azt is látni lehetett, hogy Győzikét még felesége, Bea is rendesen leszidta azért, ahogy Timivel bánik, majd próbálta a showmant jobb belátásra bírni – nem sok sikerrel. Végül mindenki visszakerült az eredeti párjához.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!