Botrány

2022.09.11. 17:06

Sérelmezi a balatonfüredi szórakozóhely tulajdonosának viselkedését Gáspár Laci

Már mindkét fél elmondta a botránnyal kapcsolatos álláspontját, de egyelőre még nem jutottak dűlőre egymással...

Nool

Forrás: Instagram/Gáspár Laci

Korábban elsők között számoltunk be róla, hogy kínos szórakozóhelyi balhéba keveredett a balassagyarmati származású énekes. Gáspár Laci egy balatonfüredi szórakozóhelyen kezdett el torka szakadtából ordibálni a személyzettel, valamint több vendéggel is, amit videóra is vettek. 

„Most mondjad, tesó! Élőben mondod, 350 ezer néző néz. Most mondjad, ba**meg!” – kiabálta, majd további durva kijelentések hagyták el mind az énekes, mind a bár dolgozóinak száját. Laci már korábban kifejtette véleményét a történtekről, s aztán maga a szórakozóhely is megfogalmazta álláspontját.

„Kevésbé hallatszik a videón, de mielőtt a kolléganő a származását firtatta volna, ott egy »leszbikus k*rva« kipattant a szájából… Itt megjegyezném, mindenféle rasszizmustól elhatárolódunk. Nyilván ilyen stílusra a válasz is hasonló volt, de kénytelen volt a porta és a személyzet is az ő szintjére süllyedni, mivel a szép szóból nem értett” – hangsúlyozták. 

Az Origo.hu szerint Gáspár Laci azóta sem tudta túltenni magát a történteken, és úgy gondolja, hogy nem az ő hibája, ami Balatonfüreden történt, mivel őt a pultos és a felszolgálók is megsértették és tiszteletlenül beszéltek vele. Belátta, hogy kissé túlreagálta a dolgot, de a szórakozóhely tulajdonosának viselkedését végképp nem érti és sérelmezi is, amiket róla mondott.

– Őszinte leszek, én vártam, hogy a tulaj felhív és elnézést kér a történtekért. Vártam, hogy azt mondja, elhatárolódik az alkalmazottja viselkedésétől. Hideg zuhanyként ért, hogy ehelyett nyilatkozgat és így védekezik. Életemben nem történt velem még ilyen, és bevallom, nagyon rosszul esik ez az egész – idézte a Blikk nyomán az Origo.hu Gáspár Laci szavait.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!