Balhé

2022.08.30. 19:15

Videón, ahogy Gáspár Laci torka szakadtából üvöltözik egy szórakozóhely előtt

A balassagyarmati születésű sztár összetűzésbe került egy szórakozóhely személyzetével, illetve több vendéggel.

Nool

Pattanásig feszült a hangulat a szórakozóhely előtt

Forrás: LifeTV

Meglepő videó került fel az énekesről kedd délután a Reddittre - szúrta ki a Bors. A közösségi oldalon megosztott felvételen az látszik és hallatszik, hogy Laci torka szakadtából azt üvölti valakinek, hogy ne szórakozzanak a feleségével, illetve az látszik, hogy élő Instagram-videót indít, miközben azt ordítja, hogy „Most mondjad, tesó! Élőben mondod, 350 ezer néző néz. Most mondjad, ba**meg!”


Ahogy a lap is írja, az nem kivehető a felvételen, hogy kivel veszett össze az énekes, de a kiabálására a válaszok tisztán hallhatók, köztük az is, hogy valaki azt mondja: „Magadat járatod le”. Sőt, ennél durvább szavakkal is szidták Gáspár Lacit.

Azóta Gáspár Laci tiszta vizet öntött a pohárba és Instagram sztorijában kommentálta a történteket. „Köszönöm szépen annak, aki felrakott egy szóváltást rögzítő videót egy közösségi oldalra, legyen ettől boldog. Az a helyzet, hogy most láthattátok, milyen vagyok, amikor a származásom miatt belém kötnek, bántanak, és a feleségemet is a szájukra veszik. Sajnálom, hogy egy szórakozóhelyen ilyen megtörténhet egy kellemes estén, amikor szórakozni, kikapcsolódni szeretnénk. Én nem akartam senkit megbántani, de van olyan szituáció, amikor ki kell állnom magamért, magunkért. Béke és szeretet!" - írta Insta-sztorijában Gáspár Laci.

Forrás: Instagram | Gáspár Laci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!