Megható

2022.08.23. 21:38

Sulipakkok érkeztek Endrefalvára – további összefogásra buzdít Radics Gigi a rászoruló gyerekekért

A mélyszegénységben élők számára hatalmas nehézséget jelent az iskolakezdés. A Baptista Szeretetszolgálat jóvoltából a napokban százhúsz endrefalvai kisgyermek kapott tanszeradományt.

Nool

Radics Gigi a mélyszegénységben élő gyermekek érdekében összefogást is kezdeményezett

Forrás: gigiradics.com

– Szívemnek nagyon kedves és megható dolog történt néhány napja, ezért gondoltam megosztom veletek fotókkal együtt, mert tudom, hogy a világ rossz dolgai ellenére is rengeteg jó és tisztaszívű ember él közöttünk – kezdte kedd esti bejegyzését az endrefalvai származású Radics Gigi. Az énekesnő hozzátette, hogy a Baptista Szeretetszolgálat idei Sulipakk akciójának egyik állomásaként szülőfalujába, Endrefalvára érkezett a napokban tanszeradomány, amelyből összesen 120 gyermek számára tették könnyebbé a következő tanévet.

Forrás: Facebook/Radics Gigi

– Elképesztő nehézség az iskolakezdés a mélyszegénységben élőknek. Átérzem mit jelentenek a kis narancssárga csomagok ezeknek a gyerekeknek ott Endrefalván és az ország rengeteg pontján – fogalmazott a művésznő. Mint kiderült, a Szeretetszolgálat tavaly több, mint 2000 nehéz sorsú diákot támogatott hasonló formában, s a hagyományt idén is folytatják. 

– Idén talán még több családnál jelent leküzdhetetlen problémát a tanévkezdés és segítség nélkül biztosan nem tudják iskolába indítani a gyerekeket szeptemberben, ezért szeretnék összefogást kezdeményezni – írta bejegyzésében Radics Gigi, melyben az adományozás lehetőségeiről is beszámolt.

Az énekesnő hétfő este az őt és zenekarát ért veszteségről számolt be közösségi oldalán. Mint kiderült, az egyik hétvégi koncertjén kirabolták őket, a milliós kár mellett féltett családi fotói is elvesztek. A történtekről készített bővebb cikkünket az alábbi hivatkozásra kattintva olvashatják:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!