Celebmustra

2022.03.27. 21:38

5 híresség, 5 poszt - Ez történt a héten a Nógrád megyei celebekkel

Nógrád megye hírességei ezen a héten is megosztották életük egy-egy pillanatát követőikkel.

Nool

Forrás: Instagram / Radics Gigi

Heti celebmustránkba a nógrádmegyeri Gáspár család, a pásztói származású Görög Zita, az endrefalvai születésű Radics Gigi, a Bon Bon együttes frontembere Szolnoki Péter és a karancslapujtői Oláh Gergő került be. Lássuk, kivel mi történt az elmúlt napokban!

Gáspár Győző és Gáspár Bea együtt térnek vissza a tévéképernyőre

A televíziónézők hamarosan a TV2 nagysikerű vetélkedőműsorában láthatják viszont a nógrádmegyeri sztárpárt. Győző és Bea a A Drágám, add az életed!-ben fog versenybe szállni a fődíjért. A műsor legújabb évadát tavasszal tűzi műsorra az országos televíziócsatorna.

Betegség gyűrte le Görög Zitát

A pásztói származású modell a minap Instagram oldalán számolt be arról, hogy hat nap betegség után végre volt ereje kimenni a szabadba. Bejegyzésében a háború kapcsán is kifejtette gondolatait, amely jelenleg is nagyon megviseli lelkileg. 

Új videoklipet forgatott Radics Gigi

Az endrefalvi származású énekesnő közösségi oldalán jelentette be új dalát, amelyhez a napokban videoklipet is forgattak. – Ismét egy tőlem szokatlan, de szívemhez közel álló hangzásra számíthattok – fogalmazott Gigi, aki a bejegyzésében azt ígérte a rajongóknak, hamarosan megosztja majd velük a dalt. 

Kislányát köszöntötte Oláh Gergő

Oláh Gergő nagyobb lánya jól megnőtt, Karla ugyanis a napokban ünnepelte a tizenkettedik születésnapját – tudatta büszkén közösségi oldalán a karancslapujtői énekes. 

– Már most tudom, hogy sok embernek leszel segítője, támasza és hogy olyan ember leszel, akire az idegen emberek is büszkék lesznek, olyan ember leszel, aki fontos és aki számít – írta Gergő a bejegyzésben. 

Szolnoki Péter csinálta a „fesztivált”

A Bon Bon együttes oszlopos tagja szombaton a Duna TV Csináljuk a fesztivált! című műsorában szerepelt, ahol 60-as évek legnagyobb slágereivel szórakoztatták a nézőket. Az énekes a Kislány a zongoránál című slágert is előadta – számolt be róla közösségi oldalán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!