Tiszta szívből

2022.02.28. 20:26

Több tízmillió forintnyi adományt juttatott le az ukrán határra Görög Zita

A műsorvezető személyesen szállította el az adományokat az Ukrajnából menekülteknek.

Nagy Orsolya

Forrás: Görög Zita Instagram

Mint arról korábban beszámoltunk, Görög Zita is csatlakozott a segítő akcióhoz, amely adományokat gyűjt az Ukrajnából menekültek számára.

A pásztói származású műsorvezető portálunknak elmondta, hogy az Age of Hope Alapítvánnyal karöltve kezdett adományok gyűjtésébe.

A napokban tartottunk egy nagy gyűjtést, amelynek hatalmas sikere volt, hiszen több mint háromezer ember jött el és több tíz millió forint értékben érkeztek felajánlások. Döbbenetes volt ezt megtapasztalni, álmunkban sem gondoltuk, hogy ekkora összefogás lesz majd – fejtette ki Görög Zita. 

Sokan gyermekükkel a karjaikban érkeznek

Hozzátette: a határmentén azt tapasztalta, hogy szervezettség van, jól zajlik a munka és mindent megtesznek azért az ott lévők, hogy segítsenek a menekülteken.

 A modell felidézte, hogy a háború miatt otthonukat elhagyók között vannak, akik több tíz kilométert tesznek meg gyalog. Sokan babakocsi nélkül, karjukban a gyermekükkel érkeznek, kétségbeesettek és sírnak. Mindez szívbemarkoló látvány. A műsorvezető az elkövetkezendő napokban tovább segíti a bajbajutottakat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!