Siker

2022.02.14. 16:07

Rangos díjra jelölték Gáspár Bea könyvét

Öt magyar könyvet is döntősnek jelöltek a Gourmand International Awards-on a közelmúltban, amely a világ legrangosabb gasztronómiai könyvszemléje. Az alkotások között pedig szerepel Gáspár Bea szakácskönyve is, amely a Bea konyhája 3 címet viseli.

Nagy Orsolya

Gáspár Bea könyvbemutató

Fotó: Ladoczki Balázs

Az országszerte ismert háziasszony portálunknak elmondta, hogy nagyon örül a jelölésnek és alig várja, hogy megszülessen az eredmény, amelyről várhatóan júniusban döntenek majd az ítészek. 

Gáspár Beának egyébként az idei év sem telik majd unalmasan, hiszen számos feladat vár rá. 

A hétvégén lesz a cukrász szakmai vizsgám a salgótarjáni Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskolában. Remélem, sikeresen zárul majd és hivatalosan is cukrász leszek. Kora tavasztól pedig nagyon sok forgatás vár rám, ugyanis több projektre is felkértek

 – közölte Bea, akit így biztosan gyakran láthatnak majd a nézők a televízió képernyőjén. A televíziós személyiség arra is kitért, hogy várhatóan idén májusban a negyedik szakácskönyvét is elkezdi írni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!