Farm VIP

2021.12.11. 08:44

Egyre súlyosabb támadások indultak Oláh Gergő ellen a Farm VIP-ben

Tovább gyűrűzött a feszültség, a Farm VIP piros csapatának tagjai több ízben elkezdték a sárga csapatot, azon belül is Oláh Gergőt támadni. A karancslapujtői származású énekes egyelőre úgy gondolja, jobb, ha csendben marad.

Angyal Eszter

Forrás: Oláh Gergő Hivatalos Facebook Oldala

Fotó: Oláh Gergő Hivatalos Facebook Oldala

Végéhez ért a TV2 Farm VIP című műsorának termelési játéka, a csapatok felvonultatták réteseiket a két műsorvezető és a rétes nagy szakértője, Bay Éva előtt. A sárga csapat oszlopos tagja, Oláh Gergő úgy érezte, hogy nekik valódi réteseket sikerült készíteniük Nagy Noéminek köszönhetően.

Az értékelés során azonban komoly összetűzésbe keveredtek a csapatok.. A piros színekben játszó Bódy Sylvi óvodásnak titulálta a karancslapujtői származású énekest, Oláh Gergőt, miután Gergő megjegyezte, hogy a pirosak nem rétest készítettek, ezért jogtalannak gondolta az érte kapott pontjukat. 

A meggyes rétes egyik csapatnak sem sikerült, és túró híján túrósat sem sikerült készíteniük a sárgáknak, mégis toronymagasan nyertek, hiszen a pirosaknak maga a rétestészta elkészítése sem jött össze. Gergőék örömét a pirosak ismét nagyon nehezen viselték...

A piros csapatban játszó Póth Dia szerint Gergő és Papadimitriu Athina kárörvendően nevetett rajtuk, amikor ők veszítették el a termelési versenyt.

Az eredményhirdetést követően a piros csapat számára az is világossá vált, hogy eljött az összeköltözés ideje, azaz mostantól nincs piros és sárga csapat, hanem egyéni játékra váltanak és egy fedél alatt élnek tovább a parasztházban.

A hírről rövidesen levél érkezett a sárgákhoz is, akik bár nagyon örültek, hogy felköltözhetnek a parasztházba, Oláh Gergőn mégis úgy érezte, hogy szívesebben maradt volna a jól megszokott pajtában.

Gergő úgy gondolta képes lesz az alkalmazkodásra, de mégis sárga csapattársait sokkal közelebb érezte magához, mint a pirosakat. A piszkálódások miatt rettenetesen tartottak az összeköltözéstől, szívesebben maradtak volna a pajtában.

Az összeköltözést rétesfesztivállal ünneplik majd a játékosok, viszont a mókázás előtt még komoly kihívás várt rájuk. Kiderült ugyanis, hogy csupán négy-négy ember költözhet fel a parasztházba és így áll majd össze a Farm elit csapata. Ez pedig egyet jelentett azzal, hogy mindkét csapatból kiesik egy-egy ember.

A költözés perceiben szembesültek ezzel a rájuk váró hatalmas próbatétellel a sárgák is. Oláh Gergő nem hitt a fülének, amikor a műsorvezető közölte velük, hogy tőlük is távozni fog a felköltözés előtt egy csapattag. Az énekest sokkolta a hír.

A Nógrád megyei híresség úgy érezte, hogy egy "végtagot" fog elveszíteni a sárga csapat az újabb kieső által. Rettenetesen érzékenyen érintette a hír, de minden erejét bevetve küzdött a továbbjutásért.

A sárgáknak is ugyanazt a játékot kellett lejátszaniuk, mint a pirosaknak. Összetett feladattal álltak szemben, amelyben az ügyesség, az erő és logika is szerepet kapott, így mindenki egyenlő feltételekkel indulhatott. A négy leggyorsabban teljesítő pedig felköltözhetett a parasztházba. 

Oláh Gergő aggódott a játék végkimenetele miatt, noha számára indult a legjobban a csata. 

Bár picit meggyűlt a baja Gergőnek a tyúkkal, de végül sikerült kiraknia azt, így Papadimitriu Athina távozott a műsorból.

Oláh Gergőből feltörtek az érzések a Jászai Mari-díjas színésztő távozása miatt, hisz nagyon megszerette őt. Úgy fogalmazott, Athina egy emberfeletti erővel rendelkező erős nő, akitől mindig tanulhat az ember és minden vele töltött perc érték volt számára.

Mostantól pedig kezdetét vette az egyéni játék, az egyéni játékosok Oláh Gergő mellett Buzás Dóri, Nagy Noémi és Henry Kettner lettek sárga oldalról, míg a pirosak részéről Póth Dia, Bódy Sylvi, Kammerer Zoltán és Fehér Holló folytatták a versenyt.

A korábbi sárga csapat tagjai tiszta lappal szerettek volna indulni a pirosaknál, így vágtak hát neki a beköltözésnek. 

A pirosak azonban nem várták őket túl nagy örömmel, ez pedig rögtön érezhető is volt.

A következő adás ismét meglepetéseket tartogat a Farm VIP játékosai számára. A pirosak kiesője, Gyepes Gábor éppen csak, hogy elbúcsúzott a műsortól, pár órával később már vissza is költözhetett. Az így már többségben lévő pirosak pedig keményen elkezdték támadni a sárgákat, olyannyira, hogy egyikőjük a játék feladását is fontolóra vette. De hogy hogyan folytatódik a játék Oláh Gergő számára, az hétfőn este 19:50-kor kiderül a TV2-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!