konyha

2021.11.11. 15:04

Újabb szakácskönyvvel büszkélkedhet Gáspár Bea, megjelent a harmadik receptgyűjteménye

Gáspár Győző felesége a LifeTV Ébredj velünk című műsorában a minap jelentette be, hogy kiadta harmadik receptgyűjteményét.

Nool

Forrás: LifeTV Ébredj Velünk

Gáspár Bea legújabb szakácskönyve november elején került a boltok polcaira – árulta el napokban az Ébredj velünk! című reggeli műsorban a háziasszony, aki férjével, Győzikével együtt foglalt helyet a kanapén.

Gáspár Bea a műsorban elmondta, hogy az újabb receptválogatást felsorakoztató szakácskönyve harmadik részében a házias ízek mellett, modern köntösbe újragondolt tradicionális ételeket is megtalálnak a háziasszonyok.

A Bea konyhája 3 című könyv első fejezete hagyományos ételeket sorakoztat fel, Bea módjára átformálva, például a lekvárral bolondított mákos tésztát, a töltött aranygaluskát, vagy a klasszikus menzás fogások megújított változatait is kipróbálhatják a kezdő konyhatündérek. A könyv második részében, Bea a modern konyhatechnológiai eljárásokba vezeti be a háziasszonyokat. Mindemellett az új szakácskönyvben a receptek mellett a szerző is megcsillogtatja a humorát és családi sztorikba is beavatja az olvasókat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!