lefújták

2021.11.23. 10:13

Mégsem lesz esküvő Gáspár Zsoltiéknál, kiderültek az okok is

Úgy tűnik, hiába terveztek több száz fős lakodalmat, nem lesz az egészből semmi. Még a háztól is elkergette Zsoltit az asszonya.

Forrás: tv2

A Ripost számolt be arról, hogy bár hetedhét országra szóló lagzira készült Gáspár Zsolti és gyermekei édesanyja, Filoména, a vendégek mégsem kaptak meghívót, mint kiderült, lemondták az esküvőt. Az okokról nyíltan beszélt a nógrádi műsorvezető.

- Az a helyzet, hogy a feleségem nagyon megharagudott rám. Elkezdtük szervezni a ceremóniát, de mindenből kihagytam őt. Nem akartam én rosszat, csak úgy gondoltam, meglepem őt, ezért nem avattam be a dolgokba. Egyszer csak elszakadt nála a cérna, majd úgy döntött, nem lesz itt semmilyen esküvő, nem jön hozzám. Nagyon összevesztünk, kaptam a fejemre rendesen. Méni egyszerűen kibukott, el is zavart otthonról. Apám nem fogadott be, amikor bekopogtam hozzá, sőt, tőle is olyan sallert kaptam azért, amit tettem, hogy egyből észhez tértem – fejtette ki a Blikknek, miért is maradt el idén a nagy nap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!