könyvbemutató

2021.11.12. 16:20

Büszkén mutatta be harmadik receptgyűjteményét Gáspár Bea

Ahogy arról korábban beszámoltunk, új receptgyűjteményét adta ki Gáspár Bea. A Bea konyhája 3 című könyv bemutatóját csütörtökön tartották meg Budapesten.

Nool

Gáspár Bea könyvét saját generációjának írta és hiánypótlónak szánja. A frissen kiadott szakácskönyvben a hagyományos és modern ételek egyaránt helyet kapnak a klasszikus leves-főétel-desszert sorrendben. A sztárszakács számára fontos a család, a családi étkezések és legfőképpen az, hogy az általa készített ételek minél gyorsabban elfogyjanak az asztalról, bizonyítva azt, hogy a fogások finomak és ellenállhatatlanok.

Bea kedvenc étele a könyvből a club szendvics, amely a külföldi utazások alkalmával is mindig jó választásnak bizonyult. A receptek mindegyiket humoros bevezető szöveggel kezdődik, ami családi emlékeket, eseményeket oszt meg az olvasóval a Gáspár család életéből.

A könyvbemutatón Bea a Borsnak elárulta, kifejezetten élvezi, ha étteremben eszik.

– Az igazat megvallva amióta a főzés mondhatni a munkámmá vált, azóta nagyon szeretek étterembe menni! A legjobb, amikor csak leülök és kiszolgának – vallotta be nevetve. Bea elmondta, hogy a férje és a lányai ennek általában kevésbé örülnek annak, amikor beülnek együtt egy étterembe.

– Nagyon kritikus vagyok és nagyon fél tőlem mindenki. Amikor egy étel nem tetszik, úgy visszaküldöm mint a szél! Olyankor megkapom a saját családomtól is, hogy „már megint menőzök”. Közben pedig ennek csak az az oka, hogy ha fizetek valamiért, akkor szeretném jóízűen megenni – fejtette ki Bea, a csütörtöki könyvbemutatón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!