nehéz macska lét

2021.09.22. 16:51

Mindenkinek jár a pihenés: szabin van Márton, a rágcsálóügyi főmunkatárs

Jól megérdemelt pihenését tölti Márton cica, Diósjenő sztárja.

Nool

márton macska

Forrás: Márton, a hivatali macska facebook oldala

Mint arról mi is beszámoltunk, Mártont, a diósjenői kismacskát néhány hónappal ezelőtt a tűzoltóknak kellett megmenteniük attól, hogy örök nyugovóra térjen. A borzasztó állapotban talált cicát végül a polgármesteri hivatal munkatársai fogadták be, és tették meg munkatársuknak. Márton azóta lelkesen látja el teendőit, mint rágcsálóügyi főmunkatárs, szabadidejében pedig a hozzá hasonló, bajba jutott állatokon segít. Az elmúlt időszakban két rágcsálóügyi munkatárs is kikerült a mancsai alól.

Munkaszeretet ide vagy oda, mindnekinek jár a pihenés. Márton cica, ahogy egy igazi sztárhoz illik, Facebook oldalán jelentette be, hogy kiveszi jól megérdemelt szabadságát. Egy rövid időre eltűnik a rajongói szeme elől.

- Nézzétek el nekem, hogy sokáig nem jelentkeztem, éppen a jól megérdemelt szabadságomat töltöm. Szóval, most csak pihenek, jövök-megyek és gondoskodom a prémiumom szakszerű, illetve hatékony felhasználásáról (jókat eszem) – olvasható a sztáregerész bejegyzésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!