vallomás

2021.06.21. 15:48

Testileg és lelkileg is megváltoztatta az anyaság Radics Gigit

Rengeteg tekintetben megváltoztatta az anyaság Radics Gigit. A nógrádi énekesnő a YouTube-os sminkműsor legújabb adásában mesélt.

Nool

Budapest, 2019. december 20. Radics Gigi énekes a Dívák karácsonya koncerten Budapesten, a BOK Sportcsarnokban 2019. december 20-án. MTI/Mohai Balázs

Forrás: MTI / Mohai Balázs

Fotó: Mohai Balázs

Mint arról korábban is beszámoltunk október elején született meg a Nógrád megyei származású énekesnő, Radics Gigi és szobrászművész kedvese első kislánya, Bella Szófia. Akkor ugyan szülőszobán nem minden úgy alakult ahogyan azt előre megtervezték, szerencsére a végén minden jól alakult.

Az énekesnő most Lilu sminkműsorának legújabb YouTube-adásában mosolyogva mesélt az anyaságának megéléséről.

- Nyilván megváltozott a testem azzal, hogy édesanyává váltam. Most már nem foglalkozom vele, de amikor megszültem, akkor nyilván sok nőben van ez, hogy „úristen, mit látok a tükörben...”. És, aki azt mondja, hogy ez nem így van, az hazudik. Nyilván az egy testi, lelki sokk egy nőnek, amikor meglátja magát szülés után, de amúgy ez hamar elmúlik. Szóval, amikor a kislányodra vagy a gyermekedre nézel, akkor ez azonnal megszűnik – fogalmazott Gigi.

Hozzátette: bár szeretne úgy kinézni, mint másfél éve, amikor edzett és odafigyelt az étkezésre is, de mostani külseje sem zavarja a mindennapokban és már a dívás ruhákat sem szereti annyira.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!