celebszemle

2021.06.28. 17:20

Koncertek, előadások, vakációk: így telik majd a nyár a nógrádi hírességeknek

Koncertekkel, színházi előadásokkal és leginkább belföldi nyaralással töltik idejüket Nógrád megye hírességei. Olyan is akad közöttük, aki mezőgazdasággal foglalkozik majd a jó időben.

Nagy Orsolya

celebes borító

Forrás: nool.hu

Javában tombol a nyár, amelyet szűkebb hazánk sztárjai is élveznek, de sokan főként munkával töltik idejüket.

Sűrű nyara lesz az aranytorkú énekesnőnek

Radics Gigi endrefalvai származású énekesnő érdeklődésünkre elmondta, hogy a nyáron elővigyázatosságból nem tervez utazást. Ennek egyik oka főként a koronavírus, a másik, hogy már elkezdtek beindulni a zenés programok is.

– Koncertekkel fog telni az idei szezon, tehát eseménydús lesz, de természetesen a családdal is szeretnék minél több időt tölteni szabadon, ugyanakkor mindenképpen óvatosan – tette hozzá Radics Gigi, aki külföldre biztosan nem utazik az idén nyáron.

Radics Gigi
Fotó: MW

Szorgosan telik majd a színházigazgató nyara

Kautzky Armand, a pásztói Balassi Bálint Színház igazgatója, terveivel kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy az elmúlt közel másfél éves leállás miatt most nagy vágyat érez arra, hogy minden munkát elvállaljon a nyáron, amelyre felkérik, az előző évek szokásával ellentétben.

Kautzky Armand
Fotó: MW

A színházigazgató ilyenkor ugyanis általában családi körben tölti az idejét, szabadságon van. Alapvető bázisa pedig a Balaton, ahol a nyaralójában húzza meg magát több időre.

– Nem igazán tudok egy helyben maradni, nagyon sok a munka, sokat vagyok úton. Beindult a Tesla című musical is, amellyel több előadáson is túl vagyunk már, de még számos településre megyünk a közeljövőben – árulta el az igazgató, aki azt is hozzátette, hogy a külföldi utazás egyelőre még bizonytalan.

Tengerpartra készül a színész

 

Pindroch Csaba
Fotó: MW

Pindroch Csaba salgótarjáni születésű színművész a nyáron saját előadásaival lép fel, amelyeket az érdeklődők már Salgótarjánban és Balassagyarmaton is megtekinthettek. Ezen túlmenően felmondta idén a tagságát a Thália Színházban, így sokkal szabadabban telik majd az elkövetkezendő időszaka. Az már biztos, hogy Berekszászra is kitelepülnek, ugyanis felesége elvállalta egy film főszerepét.

Mint mondta: nagyobb nyaralásra készül a családjával belföldön, de terveik között szerepel egy tengerparti utazás is, azonban még nem tudják, hová mennek.

Mezőgazdaságra adja a fejét a showman

A nógrádmegyeri Gáspár Győző úgy döntött, hogy családjával a nyáron nem utazik az országhatáron túlra, de belföldön lehet, hogy egy kisebb kikapcsolódást betervez a család.

– A lányom, Virág többhektárnyi földet örökölt meg a nagyszüleitől, így azzal foglalkozunk most. Ültettünk egyebek mellett burgonyát, uborkát és dinnyét, valamint levendulát is. Utóbbi hozzávetőlegesen kéthektárnyi területet foglal el. Elsősorban saját felhasználásra gazdálkodunk. Szeretnénk például csemege- és kovászos uborkát, de levendulaszörpöt is készíteni. Idén tehát a mezőgazdaságra fordítjuk minden időnket és energiánkat – fejtette ki Gáspár Győző.

A showman jelenleg látható egyébként a televízió képernyőjén, valamint több településen is fellép majd a következő hónapokban. Ugyanakkor sérelmezte, hogy a megyeszékhelyen zajló rendezvények egyikére sem kapott meghívást, mint előadó.

Gáspár Győző
Fotó: NMH

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!