newik

2020.12.01. 13:02

Ételfutárnak állt a karancssági származású lemezlovas

A koronavírus-járvány miatt újra bezártak a szórakozóhelyek, a lemezlovasok pedig egyelőre munka nélkül maradtak. A karancssági származású Uj Viktor, ismertebb nevén Newik nem sokáig bírta a tétlenséget, ételfutárnak állt a fővárosban.

Nool

Forrás: Newik Facebook oldal

– A tavaszi három hónap épp elég volt kiesésnek, de ez a mostani viccnek is rossz, azonban nem szégyen a munka! Ígérem, hogy ebben is oda fogom tenni magam, mint a zenélésben – írta közösségi oldalán Newik.

Már 15 éve pörgeti a lemezeket

Newik 2005-ben döntött úgy, hogy a zenének szenteli az életét. Beiratkozott a Mixdown Dj iskolába, ahol lehetősége volt az akkori legnépszerűbb lemezlovasoktól tanulni. Dj karrierje Budapesten kezdődött, itt képezte magát, és itt került először a nagyközönség elé. Debütálása után egyre több magyarországi klub házigazdájaként dolgozott, ennek köszönhetően 2006-ban megkezdődtek a szlovákiai és a külföldi fellépések is. Newik célja – ahogy ezt első kiváló dala, a " target="_blank" rel="noopener noreferrer">My Love, és fellépései is bizonyítják – hogy a szabadság érzését juttassa át a közönségnek a zenén keresztül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!