anyaság

2020.11.28. 20:06

Radics Gigi a szülés után: „ezek a legszebb plusz kilók„

Az énekesnő közösségi oldalán közzétett bejegyzésében írt a kislánya születése után rajta marad plusszokról.

Budapest, 2019. december 20. Radics Gigi énekes a Dívák karácsonya koncerten Budapesten, a BOK Sportcsarnokban 2019. december 20-án. MTI/Mohai Balázs

Forrás: MTI / Mohai Balázs

Fotó: Mohai Balázs

Mint arról korábban is beszámoltunk október elején született meg a Nógrád megyei származású énekesnő, Radics Gigi és szobrászművész kedvese első kislánya, Bella Szófia. Bár a szülőszobán nem minden úgy alakult ahogyan azt előre megtervezték, azóta is elképesztő boldogságban élnek. A sztár most gyermeke születése utáni alakjáról tett közzé bejegyzést a közösségi oldalain.

- Kedves anyukák! Tudom, hogy nagyon sok kismama aggódik azon vajon, hogyan változtatja meg a szülés a testünket? Természetesen bennem is felmerült a kérdés korábban, aki azt mondja ő nem gondolt erre az szerintem füllent. Olyan változásokon megy keresztül egy női test ilyenkor,hogy az valami elképesztő, hiszen mégiscsak bennünk fejlődik az a kis élet- írja az énekesnő.

Bejegyzésében azt is megosztotta rajongóival, hogy terhessége alatt nem csak „jó” dolgokat ette. A babavárás alatt ugyanis túlságosan kívánós volt és azokat az ételeket kívánta meg, amit az egy éves kemény diétája alatt nem ehetett meg.

Gigi hozzátette, hogy ezeket a plusz kilókat azonban semmiért nem adná, hiszen azok a kislánya miatt vannak rajta.

- Sebaj! Most itt vagyok 6 héttel Bella születése után és igen maradt rajtam jó pár fölösleges kiló, de ezek a legszebb plusz kilók, hiszen a kislányom miatt vannak rajtam. Hölgyeim csak azt szeretném mondani,hogy ne aggódjatok, ne árnyékoljátok be a terhességetek mindennapjait – írja begyejzésében.

" data-show-text="true" data-width="">

">Kedves anyukák! Tudom, hogy nagyon sok kismama aggódik azon vajon,...

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!