Nem kímélték

2023.09.13. 13:02

Durván beszóltak Kerkez Milosnak

A 19 éves játékos a délvidéki Verbászon született, azonban a magyar válogatott behívójára mondott igent. Kerkez a kezdőcsapatban lépett pályára Belgrádban, néhány szerb szurkoló pedig keményen betámadta az Instagram-oldalán – írja a Metropol.

MW

Kerkez Milos a Montenegró - Magyarország Európa-bajnoki selejtező labdarúgó-mérkőzésen a Podgorica Városi Stadionban 2023. június 17-én

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Azért jöttél, hogy a hazád ellen játssz? Szerb nő szült téged, söpredék!

– írta egy dühös szerb kommentelő.

„Magyarország csúcsa! Mennyiért adtad el a nemzeted?? Ó, a francba!”; „Miért nem lőttél öngólt?”; „A Vajdaság szerb és sosem lesz magyar”; „Magyar vagy? – érkeztek a további indulatos hozzászólások Kerkez Milos Instagram-oldalára.

A Bournemouth légiósa nem reagált egyetlen megjegyzésre sem, a magyar szurkolók azonban egytől-egyig megjelentek a fent említett kommenteknél és igyekezték elmagyarázni, hogy a szerb futball korábban nem figyelte tüzetesen Kerkez pályafutását, a magyarok viszont igen, és tőlük kapott először megkeresést 15 éves korában– adta hírül a Metropol.

Ateljes cikk ITT olvasható el. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában