Labdarúgó NB I

2023.07.30. 22:49

Zalaegerszegi sikerrel rajtolt a Kisvárda

A Kisvárda 2-0-ra nyert a kupagyőztes Zalaegerszeg vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga nyitófordulójának egyetlen vasárnapi találkozóján.

MW

Milos Kruscic, a Kisvárda szerb vezetõedzõje a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában játszott Kisvárda Master Good - Puskás Akadémia FC mérkõzésen a kisvárdai Várkerti Stadionban 2023. április 1-jén

Forrás: MTI

Fotó: Czeglédi Zsolt

Bár zalaegerszegi helyzettel indult a meccs, a nagy lendülettel kezdő vendégcsapat alaposan meglepte a házigazdát, mivel a negyedóra alatt duplázó Mesanovic révén hamar kétgólos előnybe került. A félidő hátralévő részében a zalaiak is igyekeztek aktívabbá válni támadásban, de a szünetig még szépíteniük sem sikerült.

Fordulás után az öt cserével felfrissített ZTE többet birtokolta a labdát, mint ellenfele, de egészen a hajráig nem tudott veszélyes helyzeteket kialakítani. A várdaiak leginkább az előnyük megőrzésére törekedtek, ezt pedig sikerrel tették, mert végül kapott gól nélkül vitték el a három pontot Zalaegerszegről.

OTP Bank Liga, 1. forduló:
ZTE FC-Kisvárda Master Good 0-2 (0-2)
Zalaegerszeg, 2314 néző, v.: Andó-Szabó
gólszerző: Mesanovic (7., 15.)
sárga lap: Tajti (47.), Huszti (65.), Csóka (77.), illetve Vida (45+2.), Széles (51.), Kovacic (60.)

ZTE FC:
Senkó - Lesjak (Huszti, a szünetben), Mocsi, Csóka, Bedi (Gergényi, a szünetben) - Ubochioma (Sajbán, a szünetben), Soltész, Mim, Sankovic (Tajti, a szünetben) - Ikoba, Németh D. (Klausz, a szünetben)

Kisvárda Master Good:
Petkovic - Kovacic, Jovicic, Széles - Cipetic, Lukas, Ötvös (Körmendi, 79.), Vida (Alic, 89.) - Czékus (Navratil, 54.), Mesanovic (Makowski, 89.), Spasic (Ilievski, 89.)
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában