NB I.

2020.03.19. 14:00

Már nem Sannino a Honvéd edzője

A Budapest Honvéd labdarúgócsapata csütörtökön közös megegyezéssel szerződést bontott az olasz vezetőedzővel és stábjával.

Debrecen, 2019. december 7. Giuseppe Sannino, a Budapest Honvéd olasz vezetõedzõje a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában a Debreceni VSC ellen játszott mérkõzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2019. december 7-én. MTI/Czeglédi Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Czeglédi Zsolt

„Sannino munkáját ideiglenesen Pisont István veszi át, a bajnokság szüneteltetésének időszakában egyéni edzéstervek alapján – az erőnléti edzővel közösen – készíti föl a játékosokat a későbbi mérkőzésekre”

- olvasható a klub honlapjának beszámolójában, amely – bár konkrétan nem nevezi meg – a koronavírus-járvánnyal indokolta a döntést, mivel a „kialakult helyzetre” hivatkozik.

A közlemény szerint Valerio Zuddas erőnléti edző április 30-ig még a klubnál marad, de a többiek már a héten visszatérnek hazájukba.

A kispestiek korábbi játékosa, Pisont István nem először kerül Giuseppe Sannino helyére, ugyanis amikor az olasz szakember két hétig önkéntes karanténban volt, akkor három találkozón már irányította a csapatot.

Abban az időszakban a Honvéd kikapott a bajnokságban a Diósgyőrtől, majd kétszer gól nélküli döntetlent játszott Pakson, előbb a Magyar Kupában, majd az OTP Bank Ligában.

A Honvéd 25 forduló után hatodik az élvonalban, a Magyar Kupa elődöntőjében pedig a másodosztályú MTK Budapest lesz az ellenfele, amikor folytatódhat a szezon.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában