Krimi

2024.03.06. 12:42

Pillanatokon múlt: tóba ugrott a rendőr, hogy megmentse egy nő életét

Tóba ugrott a rendőr, hogy megmentse egy nő életét.

MW

Fotó: Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei rendőrség

„Tóba ugrott a rendőr, hogy megmentse egy nő életét. A kollégák március 4-én reggel 8 óra előtt pár perccel kaptak riasztást, hogy a Sajónémeti és Sajópüspöki települések közötti bányatónál egy nő végzetes lépésre szánta el magát. Hozzátartozói aggódtak, de nem tudták megállítani őt” – írja a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei rendőrség a Facebook-oldalán.

Tóba ugrott a rendőr, hogy megmentes egy nő életét
Fotó: Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei rendőrség


Miután az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrsének két munkatársa, Mező Attila r. főtörzsőrmester és Madarász János r. főtörzsőrmester kiért a helyszínre, azt látták, hogy a nő már a tó partján ugrásra készen áll. 

Pillanatokon múlt: tóba ugrott a rendőr, hogy megmentse a nő életét

A rendőrök a mentőszolgálat egyik munkatársával próbálták szóval tartani, de a nő egy hirtelen mozdulattal a hideg vizű tóba vetette magát. 

Ekkor Madarász János utánaugrott, és még pont meg tudta ragadni őt, a mentőszolgálat munkatársa pedig a másik rendőr segítségével a partra húzta. 

A gyors helyzetfelismerés és a rendőr azonnali cselekedete mentette meg az utat tévesztett asszony életét, akit a mentősök a helyszíni ellátás után kórházba szállítottak.

Ha öngyilkossági krízisben van, öngyilkossági gondolatok foglalkoztatják, akkor a nap 24 órájában az ország egész területéről (mobilról és vezetékes telefonról) ingyenesen hívhatja a 116-123 lelki elsősegély szolgálatot.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában