Krimi

2024.03.08. 08:30

Szívszorító levelet írt az M7-es tömegbaleset egyik túlélője

Drámai sorokkal mondott köszönetet a mentőknek és a tűzoltóknak.

MW

Egy ember meghalt a tragikus tömegbalesetben

Fotó: feol.hu / Déri Brenda

Nyílt levélben üzent az M7-es autópályán történt tömegbaleset egyik túlélője, felelevenítette a tragikus eseményeket.

Ahogyan arról korábban hírt adtunk, február 25-én reggel tömegbaleset történt az M7-es autópályán a Velencei pihenőhely közelében. A sűrű köd következményeként kialakult rossz időjárási és látási viszonyok miatt a sztráda mindkét oldalán egymásba csapódtak az autók. A tömegkarambolban 40 jármű ütközött, a balesetben 18-an sérültek meg, egy 70 év körüli férfi pedig meghalt.

Negyven autó ment egymásba a sztráda mindkét oldalán
Fotó: feol.hu / Déri Brenda

A karambol egyik túlélője viszont a napokban megköszönte a mentők áldozatos munkáját, drámai sorait a Mentőszolgálat meg is osztotta a  hivatalos Facebook-oldalukon - írja cikkében a Tények.hu.

"Tisztelt Vezetőség!

Február 25-én, az M7-es autópályán történt tömegbaleset túlélőjeként szeretnék hálás köszönetet mondani a mentésben résztvevő összes Mentősnek és természetesen a Tűzoltóknak is! Példaértékű, hogy a környéken több tűzeset, illetve az autópálya mindkét irányában több szakaszon egyidőben történt balesetek ellenére is gyorsan kiérkezve, profi, jól megszervezett szakszerű ellátást biztosítottak az összes sérült számára!

Később tudtam meg, hogy volt, aki a szabadnapjáról jött be, hogy segítsen! Szintén köszönet illeti az önkéntes segítőket is! Sajnos egy ilyen helyzetben az embernek nem jut eszébe, hogy neveket kérdezzen, de külön köszönet annak a két mentősnek, akik a 3,5 éves kislányomat és engem vittek be a Székesfehérvári Szent György Kórházba. Nem lehetek elég hálás a kedvességükért és empatikus hozzáállásukért, amit felénk nyújtottak egy ilyen nehéz helyzetben! 

Szintén szeretnék köszönetet mondani annak a másik két mentősnek, akik Édesanyámat vitték szintén a Székesfehérvári Kórházba mellkasi sérüléssel és Édesanyám elmondása alapján szintén nagyon kedvesek és empatikusak voltak. A gépkocsivezető még egy pokrócot is tett Édesanyám feje alá, hogy komfortosabban érezze magát és tett rá egy plusz takarót, hogy ne fázzon. Apró dolgok ezek, számunkra mégis akkor a minden volt!" - írta a túlélő, aki a kórházi dolgozók számára is háláját fejezte ki. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában