Krimi

2024.01.30. 15:55

Megölte hároméves gyermekét, majd végzett magával egy édesanya Jászszentandráson

Anyát és gyermekét találták holtan otthonukban Jászszentandráson. Emberölés miatt indított eljárást a rendőrség.

Két holttestet találtak január 29-én, hétfőn az esti órákban egy jászszentandrási családi házban. Ahogy arról a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatta a vármegyei hírportált: az elsődleges adatok szerint a hároméves gyermek halálát idegenkezűség okozta, a negyvenéves nő pedig öngyilkos lett - írja a szoljon.hu.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság az ügyben büntetőeljárást indított emberölés bűntett elkövetése miatt.

– Az eset körülményeit a hatóság szakértők bevonásával vizsgálja, melynek részleteiről a rendőrségnek nem áll módjában bővebb tájékoztatást adni – emelte ki az esettel kapcsolatban Mári Ilona, a rendőr-főkapitányság szóvivője.

A szoljon.hu egy nappal a tragédia után is járt a helyszínen. Mint írták, a helyieket sokkolta az eset. A portálnak egy helyi férfi azt mondta, a nő és volt párja sokat veszekedtek, főleg a gyermekelhelyezési eljárással kapcsolatban.

A nő szomszédja is megszólalt, ő is megerősítette, hogy mindenkit megrázott a tragédia, amelynek előzményei is voltak.

"Úgy tudjuk, hogy pénteken, amikor az apuka a kislányért jött, a volt élettársa az egyik kezével paprikaspray-vel fújt a férfi szemébe, a másik kezében pedig kés volt. Információink szerint a rendőrség és a mentők is a helyszínre érkeztek, elvitték a nőt, de hamarosan haza is engedték, és a kislány is nála maradhatott. 

Már nem először fenyegette meg  gyermeke apját, többször mondta neki, hogy „meg foglak ölni téged is, a kislányt és magam is”. 

Hétfőn pedig bekövetkezett, amitől rettegtünk, megölte a kislányt, és saját magát is" – mondta a férfi.

 

Van segítség!
Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja a mobilról is ingyenes 116-123 lelkielsősegély-számot!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában