Krimi

2024.01.16. 05:00

A beszakadó jég alatt lelte halálát a Holt-Tiszában egy biciklis

Egész délután keresték az eltűnt férfit.

MW

Forrás: Facebook/Neptun Mentőcsapat

Beszakadt a jég egy férfi alatt a Tiszalúc melletti Holt-Tiszán hétfőn. Először csak a kerékpárját találták meg a rendőrök, de estére a holttest is előkerült – írja a Boon.hu.

A portál  információi szerint a helyszínen csak a kerékpárját és az azon szállított fát találták meg, a férfit viszont nem, így riasztották a hatóságokat.

 

A vármegyei rendőr-főkapitányságon a portál megkeresésére elmondták: délután négy óra előtt érkezett jelzés hozzájuk a férfi eltűnéséről, az egyenruhások megkezdték a keresést Tiszalúc határában, de akkor még többet nem tudtak mondani az esetről.

A portál munkatársa érdeklődött a vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóságnál is, ahol elmondták, a szerencsi tűzoltók vannak a helyszínen, de egyelőre nem volt dolguk, a keresést a rendőrség végezte. 

A keresés estére hozott eredményt
Forrás: boon.hu

Este végül megtalálták az eltűnt férfi holttestét. A portál helyszíni információi szerint a két-három méteres állóvízben nem került messzire a sejtett beszakadás helyétől a férfi teste, így viszonylag gyorsan megtalálta a keresőcsapat.

A rendőrség általános közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendkívüli halálesetet.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában