Krimi

2023.07.21. 15:49

Rettenetes bűz áradt a nyíregyházi panellakásból, holtan találtak egy fiatal nőt (videó)

Rejtélyes haláleset borzolta fel a kedélyeket a tízemeletes házban és környékén.

MW

Alexandrát kedvelték a szomszédok

Forrás: TV2

Egy fiatal nő halálának ügyében vizsgálódik a rendőrség Nyíregyházán azután, hogy szerdán holltestet találtak egy panellakásban. A nő az élettársával élt ott, de ő nem volt otthon, ezért a lakók értesítették a hatóságokat, hogy kellemetlen szag árad a tizedik emeleti lakásból - írja a Ripost.

A lakásban a tűzoltók találták meg a nő holttestét, értesítették a mentőket, de ők nem tudták kizárni, hogy gyilkosság történt, így értesítették a rendőröket. 

A helyszínre érkeztek bűnügyi helyszínelők és a nyomozók is, végül az igazságügyi orvosszakértőt is odahívták, de ő sem tudta megállapítani a halál okát.

A környéket ellepték a rendőrök és a helyszínelők
Fotó: Pusztai Sándor / Forrás: Szon.hu

Ismertem, albérletben laktak itt az élettársával. A lakókkal kedves volt, udvarias, nem tudok rá semmi rosszat mondani

- mondta egy szomszéd. A lakók vasárnap még látták Alexandrát és párját. A férfi aznap este mehetett el dolgozni, mert hétfőtől péntekig vidéken volt - derül ki a Tények videójából. 

A halál okát egyelőre nem tudták megállapítani, ahogyan azt sem mi történt pontosan. A továbbiakat majd a boncolás dönti el.

A Szon.hu portál szerint a 2023. július 19-én nyíregyházi otthonában holtan talált nő halálának körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja. Az elvégzett helyszíni szemle és orvosszakértői vizsgálat adatai alapján a rendőrség kizárta az idegenkezűség gyanúját.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában