Krimi

2023.07.01. 18:18

Kivégezte a családját, majd magát is meg akarta ölni az albertirsai férfi

Két holttestet és egy sérült személyt találtak a család otthonához kiérkező rendőrök.

MW

Illusztráció: Shutterstock

Az értesülések szerint egy katona férfi végezett a feleségével és a gyermekükkel -  írja a Bors a police.hu közleménye alapján.

Bűnügyi helyszínelők dolgoznak egy albertirsai háznál 2023. július 1-jén
Fotó: Lakatos Péter / Forrás: MTI

A rendőrség portálja arról is beszámol, hogy a 112 segélyhívóra július 1-jén kora délután bejelentés érkezett bejelentés, miszerint egy férfi azt közölte, hogy megölte családját, majd öngyilkosságot kísérelt meg. A helyszínre riasztott egységek egy nő és egy gyermek holttestét, valamint egy vérző férfit találtak az albertirsai címen.

 

Az albertirsai ház, ahol a tragédia történt
Fotó: Lakatos Péter / Forrás: MTI

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai megkezdték a helyszíni szemlét és az adatgyűjtést, valamint vizsgálják a történteket.  A kórházba vitt 35 éves férfit jelenleg rendőrök őrzik.

A Bors információi szerint a férfi különös brutalitással végzett a családjával, az anyukát, Andreát egy vascsővel verte agyon, majd a két és fél éves kisgyermeket megfojtotta. A  férfi ellen távoltartási végzés volt érvényben, amit a megölt nő húga is megerősített a lapnak. Mint kiderült, Andreának és gyilkosának még egy közös, 10 éves gyermeke is van, akit szintén az anyuka nevelt, de a mészárlás napján nem tartózkodott a házban.

Pénteken még nevetéstől és vidámságtól volt hangos a ház

– mondta az egyik szomszéd. Hozzátette: a megölt nő sosem említette neki, hogy a volt párja agresszív lenne, vagy bármi más kirívó problémájuk lenne egymással. 

A szomszéd mondandóját megerősíti a gyászoló apa és nagyapa, akit a helyszínen a rendőröknek kellett lefogniuk, miután be akart hatolni a házba, hogy megnézze, mi lett a lányával és a kisunokájával.

A nagyapát a rendőröknek kellett visszatartani
Fotó: Bors

Tegnap még itt ültünk és nevettünk

– üvöltötte a szörnyű tragédiát átélő férfi, akit végül a másik lánya, a megölt Andrea húga tudott lecsillapítani:

Ne akard őket látni, úgy emlékezz rájuk, ahogy utoljára láttad őket 

– mondta az asszony.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában