Bulvár-celeb

2023.09.20. 14:28

Kipakoltak a stábtagok Tóth Andiról, durva, miket állítanak

Ez már az énekesnő sokadik botránya.

MW

Fotó: hot! magazin

Kiakadtak a Hazatalálsz című sorozat stábtagjai Tóth Andira.

Andinak nem ez az első botránya, többször is bekerült már a hírekbe, volt, hogy drogbotrányba keveredett, többször is összehozták a Dancing with the Starsban társával, Andrei Mangrával, és Marics Petivel való szakítása sem volt békés.

Az énekesnő a Hazatalálsz című sorozatban színészi képességeit is megcsillogtatta, és bár a képernyőn kétségkívül tündökölt, a kulisszák mögött nem volt minden rendben – írja a hot! információi alapján a Bors.

Az informátor szerint Andi többször is előző nap mondta le a forgatást, menedzsere betegségre hivatkozott.

Olyan is megtörtént, hogy az íróknak egy éjszaka alatt kellett újraírniuk a forgatókönyvet, hogy a másnapi forgatási nap ne maradjon el teljes mértékben Andi miatt. Néhány stábtagot annyira megviselt a szituáció, az Andi okozta létbizonytalanság, hogy elsírták magukat

 – árulta el a lapnak.

Ezután még az is felmerült, hogy Andi karakterét lecserélik, casting is volt, de végül mégis maradhatott. A hot! a TV2-t is megkérdezte az ügyről.

„A Hazatalálsz stábja a napokban befejezi/befejezte a forgatást. Tóth Andi, ahogy a korábbi évadban is, mellékszereplőként tűnik fel a sorozatban, és a produkció minden jelenetet leforgatott vele, amit tervezett”

– írta a csatorna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában