Bulvár-celeb

2023.08.24. 06:35

Megint újabb luxusóra virít Rácz Jenő csuklóján

Az is kiderült, mennyit érhet és honnan van. Egy biztos: méregdrága.

MW

Forrás: Instagram

Legújabb családi fotóján a sztárséf, Rácz Jenő megint újabb többmilliós karórával a kezén látható. Nem ez az egyetlen méregdrága időmérője. A Michelin-csillagos séf nem akármilyen órákat gyűjt, hisz a csuklóján hordott darabok árából több lakást lehetne venni.

A legújabb óra — amit a családja és a Dallos Bogi—Puskás Peti házaspár közös szelfijén villantott a séf — is hasonló, csillagászati áron vehető meg. 

A Hublot Spirit of Big Bang aranyóra, ami a sztárséf bevallása szerint az első gyémánttal kirakott példány a gyűjteményében. Értéke változó, de megközelíti a 20 millió forintot - írja a Bors.

Ugyan Jenőnek és az éttermének van egy különleges együttműködése a karórát gyártó céggel, de egy interjúban elmondta, hogy ezt az órát az együttműködésen kívül akarja megszerezni. Úgy látszik, azóta ez sikerült is neki.

Számos luxusórát láthattunk már az üzletember karján, de az egyik példány egészen különleges, összesen 200 darab van belőle a világon. Egy úgynevezett Hublot Big Bang Gourmet modellről van szó, ami a séfszakma krémjét reprezentálja, azaz csakis azok a séfeknek van ilyen luxus karórája, akik partnerségben állnak a Hublot-val. Mint például Gordon Ramsay is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában