Bulvár-celeb

2023.05.08. 00:11

Balázs Andié volt a legszívszorítóbb bejegyzés anyák napján

A színésznő verset írt az édesanyjának, akit négy évesen, tragikus körülmények között veszített el.

Balázs Andi

Forrás: MTVA

Az Anyák napja hallatán egy kicsit mindenkinek ellágyul a szíve. Vannak, akik izgatottan készülnek a napra, amikor virágcsokorral a kezükben köszönetet mondanak édesanyjuknak, aki életet adott nekik és szeretettel teli gondoskodással felnevelte őket. Ám sajnos szép számmal akadnak olyanok is, akik már csak gondolatban mondhatnak hálát annak az embernek, akik talán a szívük legféltettebb csücskében őriznek - írja a Ripost.

 

Balázs Andi is azok közé tartozik, akik már soha többé nem köszönthetik öleléssel, virággal és nem mondhatják édesanyjuk szemébe, mennyire szeretik őt.

 

Szívbemarkoló sorokkal emlékezik

A színésznő az Instagram-történetében emlékezett meg szeretett anyukájáról szívbemarkoló sorok közepette.

“Anyák napján a virágot én a temetőbe viszem.
Ezért hallod sokszor, hogy sír zokog a szívem.
Nem adhatom a virágot Jó Anyám kezébe,
Csak ide teszem a hideg sírkőre.
Drága Édesanyám, nézz onnan föntről rám!
Szánd meg gyermeked aki itt maradt árván!
Kérd meg a Jó-istent legyen gondja rám!
Mert nekem itt lent nincs Édesanyám…”
– állnak a megható sorok Andi sztorijában.

Felfoghatatlan veszteség

A színésznő élete legnagyobb tragédiájaként tartja számon a napot, amikor elvesztette édesanyját. Andi még kislány volt, amikor elkezdődött édesanyja fájdalmas kálváriája. 

 

Minden baj forrása az a felfoghatatlan veszteség volt, amikor 7 éves testvére egy tragikus balesetben elhunyt. Andi csak 4 éves volt, édesanyjával a kapuban várták az iskolából hazafelé tartó nővérét, akit halálra gázolt egy arra száguldó autó. A borzalmas jelenet a szemük előtt zajlott. 

 

Ezután édesanyja beleroppant a történtekbe. Hosszú kórházi kezelés várt rá, mindössze 38 kilós volt, amikor hazatért a családjához, akik ezután kitartóan ápolták őt egészen a haláláig. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában