Bulvár-celeb

2023.02.03. 05:21

Az öt évvel ezelőtti fotóin fel sem lehet ismerni, ilyen volt az új Nagy Ő

Igaz szerelmet keres.

Jákob Zoltán üzletember 2022-ben az év 37. leggazdagabb embere volt, a műkörömbizniszben épített milliárdos cégbirodalmat. Zoltán építészmérnök, üzletember, aki kivételes tanulmányi eredményei miatt Köztársasági Ösztöndíjban részesült. Mérnökként előbb Németországban, később Magyarországon dolgozott, majd építésügyi szakértő lett. Tíz éve ingatlanberuházóként és -fejlesztőként van jelen a magyar ingatlanpiacon – közölte róla a TV2.

Jákob Zoltán olyan nők jelentkezését várja, akik nem vetik meg a humort, illetve imádják bejárni a világot. Igyekszik kiszúrni azokat a jelentkezőket, akik csak a vagyonáért szeretnék őt közelebbről megismerni, ugyanis korábban már voltak emiatt rossz tapasztalatai

Forrás: Facebook / Jákob Zoltán

 2016-ban a leendő Nagy Ő Rihanna szívét is rabul ejtette, ugyanis az énekesnő láthatólag örömmel bújt az üzletemberhez, amiről egy közös kép is készült – ezen alig lehet felismerni az üzletembert.

Forrás: Jákob Zoltán / Facebook

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában