Durva

2022.02.26. 06:15

Hódi Pamela komoly összeütközésbe került kedvesével

Az influenszer és párja Bence, a Maldív-szigeteken nyaraltak. Ott történt meg a baj.

Ma már kalandként éli meg, de abban a pillanatban bizonyára szörnyen megijedhetett Hódi Pamela. Az influenszer és párja, Tóth Bence egy csodás nyaraláson vettek részt a Maldív-szigeteken, amikor nem várt esemény történt - írja a Bors.

 

Voltunk kajakozni és jetskizni. Ez utóbbi fantasztikus élmény volt, életemben először próbáltam ki. Nagyon élveztem, de történt egy kis baleset is… A túravezetőnk felhívta a figyelmünket, hogy ott köröznek körülöttünk a ráják, és elkezdte terelgetni őket, miközben mindenki leállította a motort. 

Engem azonban magukkal sodortak a hullámok, és a járművem belecsapódott Bencéébe. 

A kárt persze kifizettük, így kissé költségesebbre sikerült a nyaralás, mint eredetileg terveztük, ez azonban nem vette el a kedvünket – mondta el Pamela.

 

 

A pár villája a vízen állt, így hatalmas sétákat tudtak tenni a parton a reggeli kávé után. Pamela és Bence kihasználta a kettesben töltött időt és volt lehetőségük igazán egymásra figyelni. Tökéletes megünneplése volt ez a párkapcsolatuk kezdetének 4. évfordulójának.

Borítókép: Ripost

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában