ingatlanajánló

2021.05.22. 11:28

A hét ingatlana: eladó a vanyarci Veres Pálné Kúria!

Az ingatlanbazar.hu oldalán bukkantunk a most következő, eladó épületre. A Vanyarcon kínált, 242 nm-es ritkaság nemcsak csudaszép, de a hely szelleme sem akármilyen! Nézzen szét, vagy akár vegye meg az eladó ingatlant!

“IGAZI RITKASÁG!!! KORHŰEN FELÚJÍTOTT VERES PÁLNÉ KÚRIA ELADÓ!!! Pest és Nógrád megye határában, a nyugalom szigetén, Vanyarcon kínáljuk megvételre ezt a RITKASÁGNAK számító, korhűen és teljeskörűen felújított, Veres Pálné Kúriát, közel 3 hektáros, kerítéssel körbezárt területtel, SAJÁT ERDŐVEL!

A XIX. század elején épült klasszicista kúriát 22 éve, korabeli képeslapok figyelembevételével rekonstruálták. 242 nm-es lakóterületén jelenleg nappali (gyönyörű épített kályhával) + 4 tágas hálószoba, 2 fürdőszoba, és egyéb kiszolgáló helyiségek találhatóak, illetve 2 nagy méretű terasz. Igény esetén a nagy méretű szobák oszthatóak, így akár 9 szoba is kialakítható, illetve a tetőtér is beépíthető! A fűtés gáz kazánnal megoldott, a szobákban radiátorokkal, a többi helyiségben padlófűtéssel. [...]”

További képek és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!